K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 533
Dark freezer x123 aldım taktımda ama ekran kartımın üst tarafıyla dip dibeler zor sığdı sorun olurmu
yok.Dark freezer x123 aldım taktımda ama ekran kartımın üst tarafıyla dip dibeler zor sığdı sorun olurmu
Değiyor galiba ucu ucuna ama sorunları yokBirbirlerine değmedikleri ve engellemedikleri sürece sorun yok. İkisi de işlevini görür.
Takılması gereken şekilde taktım kral üst tarafına çevirsem takılırm8 öyleUsta tipini çok bilmiyorum ama bendeki kule tipinin iki tarafı farklı uzunlukta ters takmış olabilirsin. Bendekini de ters takınca hiç sığmıyor mesela
MSanmıyorum sorun olacağını ama fotoğraf atsan daha iyi olur tabi.
.işte tam nasıl bir şey bilmiyorum bendeki iki türlü takılıyor ama bir tarafı uzun bir tarafı kısa imzamdaki soğutucu
bendeki gibi değil düzmüş, anakart baya küçük normal sığmamasıBudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
M
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Anakart küçük evet kasa yine iyide sorun olurmu ucu ucuna sığdı her şeybendeki gibi değil düzmüş, anakart baya küçük normal sığmaması
Onların hafif birbirine değmesi sıkntı olmaz teğet oldunu anladım yazıda. Önemli olan soğutucu sonradan takıldığı için montajının yapılabilmesi demek yerine oturmuş. Dert etmeyin yani.Değiyor galiba ucu ucuna ama sorunları yok
E.kartını söküp taktım sonra gpu yu oturttun bilmiyorum içinde var bi korkuOnların hafif birbirine değmesi sıkntı olmaz teğet oldunu anladım yazıda. Önemli olan soğutucu sonradan takıldığı için montajının yapılabilmesi demek yerine oturmuş. Dert etmeyin yani.