Cpu kablosu birleşmiyor

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar ilk defa bilgisayar montajı yapıyorum kusura bakmayın. Psudan gelen 2 tane böyle kablo var bir uçları bütün diğer uçları ayrı. Ayrı olanları birleştirmem gerekiyor mu birbirine geçirmek için tırnak falan da yok yada ayrı olan kısımları psuya bütünleri cpuya taksam sıkıntı olur mu anakartımda 8+8 giriş var.

Ekler

• 1000287939.webp
    1000287939.webp
    374.9 KB · Hit: 23
Arkadaşlar ilk defa bilgisayar montajı yapıyorum kusura bakmayın. Psudan gelen 2 tane böyle kablo var bir uçları bütün diğer uçları ayrı. Ayrı olanları birleştirmem gerekiyor mu birbirine geçirmek için tırnak falan da yok yada ayrı olan kısımları psuya bütünleri cpuya taksam sıkıntı olur mu anakartımda 8+8 giriş var.
anakartın kaç cpu power istiyorsa o kadar takacaksın genelde 8 8+4 yada tepe modelse 8+8 olabiliyor

anakart girişinde kaç tane varsa o kadar takıcaksın

Sadece 8 taksanda 8+4 8+8 taksanda sorun olmaz ama o 8i takmazsan pc açılmaz :D

Anakart modeline göre değişir. 8 standarttır. Üst segmente çıktıkca 4 veya 4+4 olarak gelir. 8 direk takacaksın varda 4+4 kalanları da takacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,581
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri