Neler Yeni

CPU KIRMIZI DRAM SARI YANİYOR AÇILMIYOR

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,358
İsim
Bilal Tepe
Sistemi yeni topladım lakin CPU kırmızı dram sarı yaniyor hiçbir şekilde açılmıyor acaba sorun nedir nasıl cozcem bios.pili çıkarıp takmayı ramleri tek tek takmayı denedim hepsini ne yapmam lazım ? Anakart bios mu güncel değil acaba x670 anakart işlemcim 9700x

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Sistemi yeni topladım lakin CPU kırmızı dram sarı yaniyor hiçbir şekilde açılmıyor acaba sorun nedir nasıl cozcem bios.pili çıkarıp takmayı ramleri tek tek takmayı denedim hepsini ne yapmam lazım ? Anakart bios mu güncel değil acaba x670 anakart işlemcim 9700x
Hocam monitör bağlantısını ekran kartına mı taktınız anakart mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Merlin
hocam bende de aynı sorun vardı servise göndermiştim bios güncellemişlerdi sorun çözülmüştü ama ben zaten güncel sürümdeydim çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,358
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam monitör bağlantısını ekran kartına mı taktınız anakart mı?
Monitöre takılı anakart eski nesil 9000 işlemci taktım ondanmi bios güncelleme tuşu var onla yapsam mı olur mu

hocam bende de aynı sorun vardı servise göndermiştim bios güncellemişlerdi sorun çözülmüştü ama ben zaten güncel sürümdeydim çözemedim

Hocam HDD ışığı kasanın full kırmızı ve böyle sirun nasıl çözerim ne yapmalıyım ya biostan mi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Monitöre takılı anakart eski nesil 9000 işlemci taktım ondanmi bios güncelleme tuşu var onla yapsam mı olur mu

Hocam HDD ışığı kasanın full kırmızı ve böyle sirun nasıl çözerim ne yapmalıyım ya biostan mi acaba
Sistem detaylarınızı yazar mısınız? Güncel bir ekran kartı aldıysanız şayet monitör bağlantısını ekran kartına yapmanız gerekiyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,358
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem detaylarınızı yazar mısınız? Güncel bir ekran kartı aldıysanız şayet monitör bağlantısını ekran kartına yapmanız gerekiyor.
Ekran kartına bağlı zaten 7900xt x670p 9700x 32gb ddr5 ram 1tb m2 850w psu

Konu kapanabilir sorunu çözdüm

Bios flashback ile biosu guncelledim ve saniyedinde açıldı şuan format atacağım büyük ihtimal anakart x670 olduğu için 9000 serisine uyumlu değildi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,670
Üyeler
163,865
Son üye
AYASCELL
Top Bottom