Yardım Cpu m 120 derece

1.1v 2000 2300 mhz arasında 120 derece olması bana garıp geldı farklı bır programda sıcaklık degelerıne bakmanı onerırım laptop fan donmuyor da olabılır belkı cok tozlanmıstır
ben dogrusu laptopun kendi klavyesini çıkrarak kullanıyorum Çünki Çok garip bir özelliği var. kendi klavyesiyle kullandığım zaman laptop kapanıyo. bu yüzdende fanı her daim göre biliyorum ve düzgünde çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış değerler onlar msi afterburner da bakın. Yada "Speecy" uygulamasını indirip ordan bakın.
Abi Bak sonuç aynı
bu arada ben laptopu üstü açık kullanıyom. kendi klavyesiyle kullanınca kendiliğinden kapaniyo. ama kendi klavyesiyle kullandığımdada böyle ısınıyordu

Ekler

• 1595872572158.png
    1595872572158.png
    42 KB · Hit: 52
ben dogrusu laptopun kendi klavyesini çıkrarak kullanıyorum Çünki Çok garip bir özelliği var. kendi klavyesiyle kullandığım zaman laptop kapanıyo. bu yüzdende fanı her daim göre biliyorum ve düzgünde çalışıyor

Abi Bak sonuç aynı
bu arada ben laptopu üstü açık kullanıyom. kendi klavyesiyle kullanınca kendiliğinden kapaniyo. ama kendi klavyesiyle kullandığımdada böyle ısınıyordu
Oha gerçekten 120 derece ilginç çok kullanmayın yanar falan.

Abi Bak sonuç aynı
Sıcaklık sensörü hatalı gösteriyor büyük ihtimal.

peki kullanmayibda napcam laptopu. Bir öneriniz Yokmu ? az önce buz koydum 30 saniyeye eridi buz :D

onu nasıl çözerim? öneriniz varmıdır ?
Sensör bozuk ise kendiniz çözemezsiniz.

peki kullanmayibda napcam laptopu. Bir öneriniz Yokmu ? az önce buz koydum 30 saniyeye eridi buz :D

onu nasıl çözerim? öneriniz varmıdır ?
Ya acaba laptop unuzun fan bağlantısı doğru mu yani fan çalışıyor mu? Laptop un içini açıp termal macun sürebilirsiniz.

Hadi be . Yazık oldu. Bu arada laptop ekran kartı problemim var yeni bir forum yaratcam orayada bakarmısınız ekran kartından anlayan varsa
Beni etiketlersen bakalım. Bazen sensör kendi kendine düzeliyor. Normalde işlemci 95-100 derece arasında kendini kapatır.

Ya acaba laptop unuzun fan bağlantısı doğru mu yani fan çalışıyor mu? Laptop un içini açıp termal macun sürebilirsiniz.
Macunu Yeni değiştim. kaltile hemde. Fandaki karşımda tertemiz doğruda çalışıyor. ama Sesi tam bir F16 ya benziyo. az kalsın havaya kalkacay ya bu nedir Allahim . :D

120derece nedir hocam zaten 110 derecede lehimler erir o zamanda büyük ihtimal sisteme zarar verir

Beni etiketlersen bakalım. Bazen sensör kendi kendine düzeliyor. Normalde işlemci 95-100 derece arasında kendini kapatır.
seni nasil eklerim orasini bilmedim bir anlatrisaniz sevinirim. ve ben laptopu dediğim gibi üstü açık kullanıyom bak foto aticam şimdi. kendi klavyesiyle kullaninca kapaniyo 20-30dk dan bir. ama üstü açık olunca sorun yok. ama ısınma sorunu devam ediyo. harici bir klavye kullaniyom şu an.

o zaman sistem ömrü bitiyor olabilir
en azından kışın sizi sıcak tutar
sistem yenimi eskimi
4 yıllık. Buna güldüm :D

120derece nedir hocam zaten 110 derecede lehimler erir o zamanda büyük ihtimal sisteme zarar verir
Evet abim malasef sorunumuz bu. Kimsede sorunu çözemiyor. sanki davinçinin şifresi yav bu sorunu çözülmeyn laptopmu olur abi

Ekler

• 12.PNG
    12.PNG
    1.6 MB · Hit: 43
  • 21.PNG
    21.PNG
    1.1 MB · Hit: 46
Geri