CPU OC ayarları nedir?

Reaksiyon skoru
66
1600 AF işlemcim için manuel OC yapmak istiyorum lakin şu iki ayarın ne olduğunu bilmiyorum, nasıl bir ayar verebilirim?
1671954234330.png

1600 AF işlemcim için manuel OC yapmak istiyorum lakin şu iki ayarın ne olduğunu bilmiyorum, nasıl bir ayar verebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Overclock dan anlamiyorsan oc yapmaya kalkisma
Bilen biri yardimiyla deneyebilirsin, tek basina deneme yanlis bir sey yaparsan sonuclar guzel olmayabilir

Overclock dan anlamiyorsan oc yapmaya kalkisma
Bilen biri yardimiyla deneyebilirsin, tek basina deneme yanlis bir sey yaparsan sonuclar guzel olmayabilir
hocam 1 yıldır bu işlemciyi OC yaparak tecrübe ettim fakat bu seçeneği hiç kullanmadım deneye deneye nasıl bir sonuç alabileceğimi merak ediyorum.

Anakartın nedir?

Doatum şu anda sana anlatmaya çalışsakta burada zor olacak ama yapacağım diyorsan internette 1600AF OC yaz çıkan videolara bak. Her bir işlemcinin kendine uygun bir voltajı vardır kendi işlemcine özel ayarlaman lazım. Ama eğer ki anlamam diyorsan hiç bulaşma yakarsın biryerleri. 1600AF 1 sene kullandım çok iyi işlemci.

1600 oc pek tercih etmiyorum kanka bence en az 3600 lazım oc için diğerlerine yapsanda pek bir fark alacağına inanmıyorum aşırı
hocam 1600 af OC performansı hiç de kötü değil ama.
Post automatically merged:

Doatum şu anda sana anlatmaya çalışsakta burada zor olacak ama yapacağım diyorsan internette 1600AF OC yaz çıkan videolara bak. Her bir işlemcinin kendine uygun bir voltajı vardır kendi işlemcine özel ayarlaman lazım. Ama eğer ki anlamam diyorsan hiç bulaşma yakarsın biryerleri. 1600AF 1 sene kullandım çok iyi işlemci.
hocam acemi değilim 2 yıldır işlemciyi kullanıyorum normal şartlarda 1.37v ile 4.05ghz kullandım fakat daha detaylı OC ile arttırabilir miyim diye araştırıyorum derken bu iki ayar gözüme çarptı.

Geri