Bios sıfırlamayı anlatmaya çalışıyor arkadaş gerek yok ona sanki sistem brick oldu da açılmıyor herkesin yazdığını yapma yazılanlari googlela aklına yatarsa yap.Bios pilini şu yuvarlak olan pilmi
Bios sıfırlamayı anlatmaya çalışıyor arkadaş gerek yok ona sanki sistem brick oldu da açılmıyor herkesin yazdığını yapma yazılanlari googlela aklına yatarsa yap.Bios pilini şu yuvarlak olan pilmi
Vallahi bende bilmiyom napcam herzaman olmadığı için düzelir düzelmediğinide anlayamıyorum ama dediğim gibi pc uzun süre açık kaldıktan sonra oluyor geneldeBios sıfırlamayı anlatmaya çalışıyor arkadaş gerek yok ona sanki sistem brick oldu da açılmıyor herkesin yazdığını yapma yazılanlari googlela aklına yatarsa yap.
Bende görüntü geliyor ama geç geliyor ve arada sırada oluyor bide senin anakartın beyaz mı çünkü ben anakartın modelini yazınca siyah renkli ve benimsen farklı olanı çıkıyor belki seninkide ondandıraynı anakart aynı işlemicinin x modeli var bende aynı sorunu yaşıyorum ama benim ki kasada soğutucuyu bile çıkarsam kırmızı ve sarı ışık yanıp görüntü gelmiyor ram i veya işlemciyi çıkarıp takınca görüntü geliyor
O zaman yazmayla değil görsel olarak yardımcı olalım sana video izlersen kafana daha çok oturur.Vallahi bende bilmiyom napcam herzaman olmadığı için düzelir düzelmediğinide anlayamıyorum ama dediğim gibi pc uzun süre açık kaldıktan sonra oluyor genelde
Sağolun hocam izlicemO zaman yazmayla değil görsel olarak yardımcı olalım sana video izlersen kafana daha çok oturur.
Senin sorunun bios update ile büyük ihtimalle çözülür.
Bu videoda detaylı şekilde anlatılıyor hem de bios arayüzünüz hemen hemen aynı olması lazım bi bios guncelleyin olmazsa bakarız.
Kasada soğutucuyu bile çıkarsam kısmını anlayamadım. Yanlış hatirliyorsunuz 7000 serisi ilk çıktığında ddr5 ile birlikte geldi ama asıl sıkıntı ram mhzlerinin yüksek olması ve anakartlarında buna tam optimize olamaması geç açılma sorunlarına yol açıyordu. Artık yeni updatelerle bu sorun neredeyse kalktı imzamdaki sistemle ortalama 6-7 saniyede masaüstü geliyor.aynı anakart aynı işlemicinin x modeli var bende aynı sorunu yaşıyorum ama benim ki kasada soğutucuyu bile çıkarsam kırmızı ve sarı ışık yanıp görüntü gelmiyor ram i veya işlemciyi çıkarıp takınca görüntü geliyor
Sanki yanlış hatırlamıyorsam 7000 serisinde böyle bir sıkıntı var biraz bekleyince açılıyor diyorlardı yanlış hatırlıyor da olabilirim şimdiden kusura bakmayın
Benim ram,larim 6000mhz ama 4600 veya 4800 de çalışıyorKasada soğutucuyu bile çıkarsam kısmını anlayamadım. Yanlış hatirliyorsunuz 7000 serisi ilk çıktığında ddr5 ile birlikte geldi ama asıl sıkıntı ram mhzlerinin yüksek olması ve anakartlarında buna tam optimize olamaması geç açılma sorunlarına yol açıyordu. Artık yeni updatelerle bu sorun neredeyse kalktı imzamdaki sistemle ortalama 6-7 saniyede masaüstü geliyor.
kule tipi soğutucuyu çıkarıp termalacun yeniledim geçen gün görüntü gelmeyip kırmızı sarı ışık dram ve CPU yani onlar yandı daha sonrasında Rami çıkarıp taktım yine olmadı işlemciyi çıkarıp takınca görüntü geldiKasada soğutucuyu bile çıkarsam kısmını anlayamadım. Yanlış hatirliyorsunuz 7000 serisi ilk çıktığında ddr5 ile birlikte geldi ama asıl sıkıntı ram mhzlerinin yüksek olması ve anakartlarında buna tam optimize olamaması geç açılma sorunlarına yol açıyordu. Artık yeni updatelerle bu sorun neredeyse kalktı imzamdaki sistemle ortalama 6-7 saniyede masaüstü geliyor.
Bide bende ekran kartı yok şuan ondanda olabilirmiKasada soğutucuyu bile çıkarsam kısmını anlayamadım. Yanlış hatirliyorsunuz 7000 serisi ilk çıktığında ddr5 ile birlikte geldi ama asıl sıkıntı ram mhzlerinin yüksek olması ve anakartlarında buna tam optimize olamaması geç açılma sorunlarına yol açıyordu. Artık yeni updatelerle bu sorun neredeyse kalktı imzamdaki sistemle ortalama 6-7 saniyede masaüstü geliyor.
Biosa girdiğinizde expo 1 profilini aktif edin yine youtube da videosu vardır.Benim ram,larim 6000mhz ama 4600 veya 4800 de çalışıyor
He şimdi oldu belki de tam yerini bulamamıştır. İçine kıl tüy düşmüşte olabilir.kule tipi soğutucuyu çıkarıp termalacun yeniledim geçen gün görüntü gelmeyip kırmızı sarı ışık dram ve CPU yani onlar yandı daha sonrasında Rami çıkarıp taktım yine olmadı işlemciyi çıkarıp takınca görüntü geldi
Sanmıyorum onunla alakalı olacağını.Bide bende ekran kartı yok şuan ondanda olabilirmi
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...oket-am5-ddr5-7200mhz-oc-rgb-m-2-anakart.html bu benim kiBende görüntü geliyor ama geç geliyor ve arada sırada oluyor bide senin anakartın beyaz mı çünkü ben anakartın modelini yazınca siyah renkli ve benimsen farklı olanı çıkıyor belki seninkide ondandır
Peki yardımlarınız için teşekkürler hayırlı akşamlar yarın dediklerinizi denicemBiosa girdiğinizde expo 1 profilini aktif edin yine youtube da videosu vardır.
He şimdi oldu belki de tam yerini bulamamıştır. İçine kıl tüy düşmüşte olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmıyorum onunla alakalı olacağını.
Tamamdır benimkiyle aynı acaba anakartta kronik bi sıkıntı mı var