Crack neden zararlı ?

Crack işlemi o yazılım üzerindeki zafiyetler ile yapılır. Crackerlar babanızın hayrına mı bedava dağıtıyor kırdıkları şeyleri? Hayır, bunun karşılığında ücret olarak sizin verileriniz alıyorlar. Umursamadığınız Mail adresleriniz bile bir para ediyor.

kul hakkı bilmem ne boş yapmış herkes devam kardeşim benim düzgün yerden indirirsen hiçbir problem olmaz daha akıcı oynarsın

kul hakkı bilmem ne boş yapmış herkes devam kardeşim benim düzgün yerden indirirsen hiçbir problem olmaz daha akıcı oynarsın
Kul hakkına boş dedi ve öbür tarafa gittiğinde sonunu gördü! Şok şok şok...

Ben çok basit şeklini bildiğim için, sana da basitçe anlatacağım. Zamanında bi tane dümen vardı. Ben arkadaşıma exe dosyası atıyordum. Onu çalıştırınca ben kendi bilgisayarımdan Teamviewer gibi onun bilgisayarında gezebiliyor, istediğim şeyi yapabiliyordum. Hatta zamanında bir çok youtube videosunda içerik oldu. "Arkadaşımı trollüyorum." Şimdi bunun sana kötü amaçlı birisinin yaptığını hayal et. GTA5.exe diye indirdin crackli. Exe'yi açtın. Eleman kontrolü aldıııı. Başladı sen gece uyurken bilgisayarını yönlendirmeye. Maile girdiiiii, belki fotoğraflarına eriştiiii, google'dan kayıtlı şifrelere tek tek baktı patlattı. Senaryo çok geniş. Ayrıca bunu hani şöyle hayal et. Bu dediğimi yapmak için hacker olmaya gerek bile yok. Ne biliyim detaylı bir yazılım bilgisine veya kapsamlı bir dil bilgisine veya programlamaya carta curta. Bunu kafasına koysa 10 yaşındaki bir çocuk bile yapıp düzinelerce insanı kekleyebilir. Hatta bunu sen de yapabilirsin, ben de yapabilirim. Anlatmak istediğim, çok basit bir muhabbet olduğu için bir o kadar da riskli. Özet geçmek gerektiyse :D

Geri