PuMaT
80+ Bronze
Maddi durumu olmadığını nereden anladın?Maddi.
Maddi durumu olmadığını nereden anladın?Maddi.
Anladım ben seni, uğraştıracaksın beni. Konuyu azıcık okuma ve anlama kabiliyetin varsa şu anda DLC alamadığını, bu yüzden de DLC'siz mi devam etmeliyim yoksa crack kurup DLC'li mi devam edeyim diye sorduğunu anlardın. Bir insan DLC'li crack mi yoksa DLC'siz orijinal mi diye soruyorsa burada DLC'yi parayla satın alamıyordur ki crack kurayım mı diye soruyordur. Anladın mı?Maddi durumu olmadığını nereden anladın?
Bu konuyu tek maddi durumu olmayan insan açarda ondan o da benMaddi durumu olmadığını nereden anladın?
Boş ver aga takılma.Anladım ben seni, uğraştıracaksın beni. Konuyu azıcık okuma ve anlama kabiliyetin varsa şu anda DLC alamadığını, bu yüzden de DLC'siz mi devam etmeliyim yoksa crack kurup DLC'li mi devam edeyim diye sorduğunu anlardın. Bir insan DLC'li crack mi yoksa DLC'siz orijinal mi diye soruyorsa burada DLC'yi parayla satın alamıyordur ki crack kurayım mı diye soruyordur. Anladın mı?
Allahım ya. Azcık okuma anlama kabiliyeti varsa diyor. Belki adam DLC'lere para vermeyi saçma buluyor. Zaten bu konuda Crack tavsiye edileceğini düşününen insandan bunu da beklerim.Anladım ben seni, uğraştıracaksın beni. Konuyu azıcık okuma ve anlama kabiliyetin varsa şu anda DLC alamadığını, bu yüzden de DLC'siz mi devam etmeliyim yoksa crack kurup DLC'li mi devam edeyim diye sorduğunu anlardın. Bir insan DLC'li crack mi yoksa DLC'siz orijinal mi diye soruyorsa burada DLC'yi parayla satın alamıyordur ki crack kurayım mı diye soruyordur. Anladın mı?
Cracke destek yok diye bir şey yok asıl.Link paylaşımı yasak sadece.Dostum mod kurabilirsin.
Ayrıca forum da crack'e destek yok.
Türkiye modu diye bir şey var dı sanki.
o tür modlar dlc istiyorDostum mod kurabilirsin.
Ayrıca forum da crack'e destek yok.
Türkiye modu diye bir şey var dı sanki.