Neler Yeni

Crack oyun hakkında.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Maddi durumu olmadığını nereden anladın?
Anladım ben seni, uğraştıracaksın beni. Konuyu azıcık okuma ve anlama kabiliyetin varsa şu anda DLC alamadığını, bu yüzden de DLC'siz mi devam etmeliyim yoksa crack kurup DLC'li mi devam edeyim diye sorduğunu anlardın. Bir insan DLC'li crack mi yoksa DLC'siz orijinal mi diye soruyorsa burada DLC'yi parayla satın alamıyordur ki crack kurayım mı diye soruyordur. Anladın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Can Bozkurt
Maddi durumu olmadığını nereden anladın?
Bu konuyu tek maddi durumu olmayan insan açarda ondan o da ben :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım ben seni, uğraştıracaksın beni. Konuyu azıcık okuma ve anlama kabiliyetin varsa şu anda DLC alamadığını, bu yüzden de DLC'siz mi devam etmeliyim yoksa crack kurup DLC'li mi devam edeyim diye sorduğunu anlardın. Bir insan DLC'li crack mi yoksa DLC'siz orijinal mi diye soruyorsa burada DLC'yi parayla satın alamıyordur ki crack kurayım mı diye soruyordur. Anladın mı?
Boş ver aga takılma.

PuMaT

80+ Bronze
Allahım ya. Azcık okuma anlama kabiliyeti varsa diyor. Belki adam DLC'lere para vermeyi saçma buluyor. Zaten bu konuda Crack tavsiye edileceğini düşününen insandan bunu da beklerim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Dostum mod kurabilirsin.
Ayrıca forum da crack'e destek yok.
Türkiye modu diye bir şey var dı sanki.
Cracke destek yok diye bir şey yok asıl.Link paylaşımı yasak sadece.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,235
İsim
Mert Can Ergün
Dostum mod kurabilirsin.
Ayrıca forum da crack'e destek yok.
Türkiye modu diye bir şey var dı sanki.
o tür modlar dlc istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum orjinal ets 2 in varsa niye orijinal dlc almıyorsun Türkiye modu promods modu ETS 2 TR Extended Map: İstanbul Edition modu bunları oynamak istiyorsan dlcleri alman lazım ind

Top Bottom