oyunindirvipArkadaşlar virüssüz güvenilir crack indirebileceğim hangi siteyi önerirsiniz. Eski pc ye direk yüklüyordum. Şimdi yenisine bilmeden indirmek istemiyorum.
Dostum tek zeki sen değilsin . 10tl lik oyuna şuan 30dolar ödemek istemiyorumdostum steam ındırıyosun parasını basıp alıyosun
saglamindir net var ya da oyunindir.clubArkadaşlar virüssüz güvenilir crack indirebileceğim hangi siteyi önerirsiniz. Eski pc ye direk yüklüyordum. Şimdi yenisine bilmeden indirmek istemiyorum.
Fakirsen biz napalım.Dostum tek zeki sen değilsin . 10tl lik oyuna şuan 30dolar ödemek istemiyorum
ama ben senın pc nı dusundugum ıcın dedım vırus bulasırsa ne yapıcan dostumDostum tek zeki sen değilsin . 10tl lik oyuna şuan 30dolar ödemek istemiyorum
ilk günler bişey olmaz 2 3 hafta sonra gelir konu açar burda çerezlerden hesaplarım gitti virüs nasıl önlenir falan diyeama ben senın pc nı dusundugum ıcın dedım vırus bulasırsa ne yapıcan dostum
oynamam daha ıyı agaNormalde Crack indirme yapmıyorum, EPIC ya da diğer indirimleri takip ediyorum ama arkadaş bazı eski oyunların garip uçuk fiyatları var. Zamanında oynamayıp şimdi alıp oynayayım diyosun, fiyat uzayda. İnsanın aklına Crack gelmiyor değil o an!
hocam adam burda ben fakirim param yok aman allahım fakirlikten ölüyorum diye bir şey demiyor adamın dediği şey 10 tllik oyuna şimdi 30 dolar ödemek istemiyorum diyor fark bu eskiden 10 tl ye alınabiliyordu yeni sistemle şuan 961 TL'ye alınıyorFakirsen biz napalım.