Neler Yeni

Crack Oyunu Savunan Kişiler

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
almasın bu dünyadaki her şey herkes için değil ben gucci kazak istiyorum ama benim 1 aylık gelirimden pahalı o kazak napayım çalayımmı
Bende buna katılmıyorum adamın 5 kuruş parası yoksa ekmektemi yemesin abi karışmayın isteyen istediğini yapar ona kalmış bir şey bu yani tabi kendi kullanıyor diye milletide korsana teşvik ediyorsa uyrarırız ama kendi kullanıyorsa bırak kullansın

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
photoshop u crack kullanmayanda yani ne bilim (!)
Hocam öğrenciyim ben babam memur annem çalışmıyor benim bi gelirim yok gidip bi tasarım yapmak istesem 6-7 yıl mı bekleyeceğim para kazanmak için

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
ben eski bazı oyunları indiiryorum cod mw 1 ve 2 gibi eski oyunlara göre fazla pahalılar bence

Rammstein

80+ Silver
Yav isteyen crackli oynar günahsa günahı hırsızlığı kendine size ne arkadaş. Dert ettiniz ya.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende buna katılmıyorum adamın 5 kuruş parası yoksa ekmektwmi yemesin abi karışmayın isteyen istediğini yapar ona kalmış bir şey bu yani tabi kendi kullanıyor diye milletide korsana teşvik ediyorsa uyrarırız ama kendi kullanıyorsa bırak kullansın
knk bak ekmektemi yemesin çok ayrı o hayati bi ihtiyaç yemek ve barınmak bi insanın temel ihtiyacı peki ya 200tl lik cyberpunk sekiro falan oynamak temel ihtiyaç mı ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Forumda çok görüyorum, adamlar diyor ki crack oyun hırsızlık değildir paramız yoksa oynamayalım

Cringe level maxlanıyor, bunlara acil bir ban lazım BENCE
Hocam yalan yok bende crackli oynuyorum.Ancak cracki savunmuyorum ya da orjinal oyun alana keriz demiyorum.Oyunlara para verebilecek durumum yok o yüzden crack oynuyorum.Ha bu bahane mi ? değil tabi.Ama Napayım Oynuyorum yani

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Bende buna katılmıyorum adamın 5 kuruş parası yoksa ekmektwmi yemesin abi karışmayın isteyen istediğini yapar ona kalmış bir şey bu yani tabi kendi kullanıyor diye milletide korsana teşvik ediyorsa uyrarırız ama kendi kullanıyorsa bırak kullansın
bir de şunu anlamıyorum destek olmak istedim yabancı oyun yapımcısına o kadar bağımsız türk oyunu var yardım et o zaman ben hikaye oyunları aşırı sağlam değilse crackle deneyip 1 saat felan sararsa alıyorum sarmassa siliyorum mesela

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk bak ekmektemi yemesin çok ayrı o hayati bi ihtiyaç yemek ve barınmak bi insanın temel ihtiyacı peki ya 200tl lik cyberpunk sekiro falan oynamak temel ihtiyaç mı ?
Değil hobi eğlence aracı ama karışma abi Ne yaprsa yapsın

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
Crackli oyun uygulama alanın kendi vicdanı.Böyle bir imkanı var kullanmak isteyebilir istemeyebilir.Bu kadar dert edip kurcalayıp kendinizi yormanın anlamı ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,930
Üyeler
161,526
Son üye
beratsahin
Top Bottom