Neler Yeni

Crack Oyunu Savunan Kişiler

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Bu kadar artistlik yapıp crack önermem diyenlerin çoğu küçükken bir sürü crackli oyunu bedavaya kurmaya çalıştığına eminim
boş muhabbet yapmayın adam gibi crack kurmayanlar söylesin korsan kötü diye crack kullanıcıları konuşuyor bu da beni deli ediyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
knk bak ekmektemi yemesin çok ayrı o hayati bi ihtiyaç yemek ve barınmak bi insanın temel ihtiyacı peki ya 200tl lik cyberpunk sekiro falan oynamak temel ihtiyaç mı ?
Eğlenmek hayati ihtiyaçtır eğlenmeyen insan psikolojik rahatsızlıklar geçirir , cinnet geçirir , anasını avradını bıçakla doğrar.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Değil hobi eğlence aracı ama karışma abi Ne yaprsa yapsın
ya zaten ben istersem burda 20 saat dil dökeyim yine indirecek o adam hadi küçük arkadaşları birazdaha anlarım şimdi 12 13 yaşında bi çocuk babasına şey diyemez baba 300tl versene oyun alam diyemez ama ben 9 tl lik oyunuda crack indiren biliyorum buda biraz abartı yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğlenmek hayati ihtiyaçtır eğlenmeyen insan psikolojik rahatsızlıklar geçirir , cinnet geçirir , anasını avradını bıçakla doğrar.
tavsiye için sağol artık canım sıkılırsa sokaktaki insanları kuşbaşı doğrayacağım :D

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
bir de orijinal oyun alanlara hakarete edenler var :rolleyes::rolleyes:

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
ya zaten ben istersem burda 20 saat dil dökeyim yine indirecek o adam hadi küçük arkadaşları birazdaha anlarım şimdi 12 13 yaşında bi çocuk babasına şey diyemez baba 300tl versene oyun alam diyemez ama ben 9 TL lik oyunuda crack indiren biliyorum buda biraz abartı yani
13 yaşında diyemez diyosun 18 yaşında diyemeyen de var çünkü babasının PARASI YOK

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
knk bak ekmektemi yemesin çok ayrı o hayati bi ihtiyaç yemek ve barınmak bi insanın temel ihtiyacı peki ya 200tl lik cyberpunk sekiro falan oynamak temel ihtiyaç mı ?

o zaman sana hayatın boyunca bi ekmek bi bardak su verelim her gün. sen yaşa sonuçta hayati ihtiyaç olmayan şeyler gereksiz sen bu hayata sadece yaşamak için geliyorsun anlaşılan. ağaçtan bir farkın yok bu düşünceyle yaşıyorsan

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
o zaman sana hayatın boyunca bi ekmek bi bardak su verelim her gün. sen yaşa sonuçta hayati ihtiyaç olmayan şeyler gereksiz sen bu hayata sadece yaşamak için geliyorsun anlaşılan. ağaçtan bir farkın yok bu düşünceyle yaşıyorsan
knk benim param var alıyorum dünyadaki her şey herkes için değil

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumda çok görüyorum, adamlar diyor ki crack oyun hırsızlık değildir paramız yoksa oynamayalım

Cringe level maxlanıyor, bunlara acil bir ban lazım BENCE
o savunur sen kendi fikrini savunursun doğanın felsefesi budur
her iki tarafın da haklı olduğu bir iğne ucu dahi olsa vardır

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
bir de orijinal oyun alanlara hakarete edenler var :rolleyes::rolleyes:
onlarda senin gibi tilt insanlar işte farkınızı göremedim açıkcası CRinGE oldum mORUQ
onlar durumu olan insan oyuna para verdi diye boş yapıyor
sende parası olmayan insanların crack kullanması hakkında boş yapıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,383
Üyeler
167,481
Son üye
filozof07
Top Bottom