Neler Yeni

Crack Oyunu Savunan Kişiler

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Parası az bulunan biri dişinden tırnağından artırıp PC almaz. Alıyorsa da onda sorun vardı.
parası az bulunan birisi demedim zaten bir daha oku şuan orta halli kesimin bile pc almak için bir yerlerini yırtması gerekiyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Crack oyun İslam dinine göre kul hakkı.
Sonuçta bir nevi hırsızlıktır.
Adam onu bedava sunmuyor ama sen gidip bedava indiriyorsun. Adam senden para kazanamıyor.
Sonuçta tabiri caizse dükkan böyle dönüyor. O tasarımcı, yazılımcı çalışanların maaşları o oyunla ödeniyor.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
boş değil eleştri gibi
sen bildiğin boş yaptın crack savunanlar ban yesin diyorsun kimse crack savunmuyor herkes durumu olmayanları düşünüyor benim durumum var alıyorum adamın yok ama SANANE sen mi yaptın oyunları da ahkam kesiyorsun

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kanka bu dediğin o kadar ayıp ki bu kadar olabilir dışarıda birini görseniz herkes eşittir dersin şimdi noldu da durum değişti o zmaan yemek afrikalılara göre değil açlıktan ölsün nasıl bir bakış açısı saçma gelebilir ama aç olsan ve karnını doyurmak için yemek çalmazmıydın ? (yukarıda oyun temel ihtiyaçtır gördüm)
yemek ayrı bi olay knk o temel ihtiyaç yemek çalsın hiçbişi demem hatta daha yardımım dokunursa bende bütçe olarak o arkadaşa elimden geldiğince destek çıkarım ama şimdi sen cyberpunk oynamadın onun yerine cs go oynadın diye ölürmüsün ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Parası az bulunan biri dişinden tırnağından artırıp PC almaz. Alıyorsa da onda sorun vardı.
o insan parasını neye harcayacağını kendi karar verir. bazı şeylerden feda ederek pc alması sence saçma mı ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
kanka bu dediğin o kadar ayıp ki bu kadar olabilir dışarıda birini görseniz herkes eşittir dersin şimdi noldu da durum değişti o zmaan yemek afrikalılara göre değil açlıktan ölsün nasıl bir bakış açısı saçma gelebilir ama aç olsan ve karnını doyurmak için yemek çalmazmıydın ? (yukarıda oyun temel ihtiyaçtır gördüm)
Haklılık %100

Mehmet Anıl

80+ Silver

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
sistem gereksinimi olmayan güp güzel oyun listesi versene kanka valve oyunları hariç
bu arada bence minecraft deme o bile bi sistem istiyor artık yavaş yavaş
ben minecraftın en son sürümünü hala intel hd grapichsle oynayabiliyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yemek ayrı bi olay knk o temel ihtiyaç yemek çalsın hiçbişi demem hatta daha yardımım dokunursa bende bütçe olarak o arkadaşa elimden geldiğince destek çıkarım ama şimdi sen cyberpunk oynamadın onun yerine cs go oynadın diye ölürmüsün ?
Bu da haklı 😂

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hem parası olmayıp PC alıyosa bi sıkıntı var, ihtiyacın varsa PC almak garip
kanka şu devir uzaktan eğitim devri
artık bir ihtiyaç
artık insanlar uzaktan eğitim alıyor
babası diyor oğluma az daha çalışam biraz daha iyi bilgisayar alayım hem eğitimini görsün hem de eğlensin diyor kardeşim parası olan adam zaten direkt alır
bu kadar düşüncesiz olma
herkezin babasının fabrikası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ram den kaynaklı o
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramden dolayı oynamak bazen zor olabiliyor nadir olsa da
gt730 var bende

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
kanka şimdi öyle bakarsan öyle şimdi bir de şöyle bak adam çocuga uzaktan eğitim için vatandan kazık yiyerek bir sitem almış rampaghe kulaklık mouse felan kasa 1 fanlı 1050ti i5 9400f felan işte (pc oynatmaz ama öyle düşün) canı çok cyberpunkl istiyor ve ona ulaşabilir neden yapmasın oyun hırsızlıgı diyeceksin cd project red geçmişte korsancıydı mesela (şimdi diyeceksin her yapımcı öylemi değil) ama zaten bu oyun firmaları parayı kırıyor onlara türkiyede parası olmayan kişilermi koycak zaten bizden az para alıyorlar kur dolayısıyla aslında 80 euro oyunlar tl ile çok yapıyor ama değer olarak burda ucuz ? bir de böyle bak

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
o insan parasını neye harcayacağını kendi karar verir. bazı şeylerden feda ederek PC alması sence saçma mı ?
Senin söylediğin kişi bir şeylerden feda ederek PC alması mantıksız. Sonuç olarak lüks yani adam bir lüks için kendi yediği yemekten kısması mantıksız. Eğer alabilecek parası varsa(4.5K) 100TL oyuna para vermek fazla değil.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Boş boş konu açmayın cidden ya milletin de oyun oynamaya hakkı var. Siz burda isyan edeceğinize bunu devleti yöneten insanlara deyin.
Zaten herşeyin devleti yönetenlerde bittiğini sanan 8 yaşında dünkğ çocuksun daha kardeşim. İyi bilmeni isterim senin gibi tembeller yattığı yerden herşeyi devletten beklerse bu ülke gelişmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,869
Üyeler
161,513
Son üye
terkedilmem1482
Top Bottom