Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Şu 24 sayfayı okuyun ve birdaha "KORSAN" konusu açmayın çünkü kavga çıkıyor.
knk parayı kırmaları onlardan bişi çalmanın sorun olmadığı anlamına mı geliyor ozaman ben gucciden bişiler çalam zaten parayı kırdılar ben bi 10 bin tl lik kıyafet çaldım diyemi batcaklarkanka şimdi öyle bakarsan öyle şimdi bir de şöyle bak adam çocuga uzaktan eğitim için vatandan kazık yiyerek bir sitem almış rampaghe kulaklık mouse felan kasa 1 fanlı 1050ti i5 9400f felan işte (PC oynatmaz ama öyle düşün) canı çok cyberpunkl istiyor ve ona ulaşabilir neden yapmasın oyun hırsızlıgı diyeceksin cd project red geçmişte korsancıydı mesela (şimdi diyeceksin her yapımcı öylemi değil) ama zaten bu oyun firmaları parayı kırıyor onlara türkiyede parası olmayan kişilermi koycak zaten bizden az para alıyorlar kur dolayısıyla aslında 80 euro oyunlar TL ile çok yapıyor ama değer olarak burda ucuz ? bir de böyle bak
Boş duyarForumda çok görüyorum, adamlar diyor ki crack oyun hırsızlık değildir paramız yoksa oynamayalım
Cringe level maxlanıyor, bunlara acil bir ban lazım BENCE
iki taraflı düşünmeliyizZaten herşeyin devleti yönetenlerde bittiğini sanan 8 yaşında dünkğ çocuksun daha kardeşim. İyi bilmeni isterim senin gibi tembeller yattığı yerden herşeyi devletten beklerse bu ülke gelişmez
kanka pc ne ara lüx oldu la hemde 1650s li sistem kanka bu kadar mı düştük yapmayın adam 2 aylığını sisteme veriyor birde 100 lira az diyorsun 100 lira 50 ekmek demek ve neredeyse 2 - 3 hafta kurtarmak umarım biliyorsun?Senin söylediğin kişi bir şeylerden feda ederek PC alması mantıksız. Sonuç olarak lüks yani adam bir lüks için kendi yediği yemekten kısması mantıksız. Eğer alabilecek parası varsa(4.5K) 100TL oyuna para vermek fazla değil.
ee çal o zaman kanka arkandayım robin hood yapalım gucciden çalıp lc waikikiyeknk parayı kırmaları onlardan bişi çalmanın sorun olmadığı anlamına mı geliyor ozaman ben gucciden bişiler çalam zaten parayı kırdılar ben bi 10 bin TL lik kıyafet çaldım diyemi batcaklar
TR'de LÜKS vergisi denen bir şey var ve bu PS için de geçerli. Yani TR'de oyun oynamak lüks.kanka PC ne ara lüx oldu la hemde 1650s li sistem kanka bu kadar mı düştük yapmayın adam 2 aylığını sisteme veriyor birde 100 lira az diyorsun 100 lira 50 ekmek demek ve neredeyse 2 - 3 hafta kurtarmak umarım biliyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ee çal o zaman kanka arkandayım robin hood yapalım gucciden çalıp lc waikikiye
Alınan bir ötv euro kurunu devlet yönetmiyor devlet belirlemiyor kendi kendine belli oluyoriki taraflı düşünmeliyiz
oyunlar nedne pahalı çünkü
ötv ve euro kuru etkin dolar üsütnden gelmiyor avrupa olarak geçtiğimizden
aslında devletin payı var bu pahalılıkta
he her oyun pahalı mı no
önüne gelen indir tuşuna basarsa tabi virüs girer bak ben hep diyorum bu oyunu kıranlar virüs koymaz oyunu alıp kendi sitesinde yayınlayanlar virüsü koyar ve genellikle en üstte bulunan indir tuşları reklamdır ve virüs girerCrack siz olun istersr çok lazım olsun crack indirmeyin isterse güvenilir isterse virüs taramaları temiz çıksın güvenmeyin CRACK pişmanlıktır. Babanız kırsa o oyunu babanız hazırlasa babanıza güvenmeyin kuzenim pes 2020 crack yaptı 2-3 ay sorun olmadı sonra bir baktı PC acayip yavaşladı kendisi zula oyuncusudur zulada 150fps alan 30-35-42fps filan almaya başladı googlr kasmaya bilgisayar imleci masaüstündeken bile kasarak haraket eder hale döndü format atmak zorunda kaldı format atınca düzeldi
kanka aslında devletin payı var bu olaylardaAlınan bir ötv euro kurunu devlet yönetmiyor devlet belirlemiyor kendi kendine belli oluyor