Kullanıp kullanmaması kullanıcıyı ilgilendirir. Bu noktada başa gelebilecek olası durumlardan kullanıcı sorumlu olur. Benim anlamadığım ''Korsana destek yok'' yazan şahısların, korsan yöntem olan CMD ile Windows aktivasyonunu sağlamış olmaları.
O da crack oluyordu değil mi?Kullanıp kullanmaması kullanıcıyı ilgilendirir. Bu noktada başa gelebilecek olası durumlardan kullanıcı sorumlu olur. Benim anlamadığım ''Korsana destek yok'' yazan şahısların, korsan yöntem olan CMD ile Windows aktivasyonunu sağlamış olmaları.
Kanka yanlışlıkla yazmış olabilir ukalalık yapmana gerek yok.Carack
onun düşüncesine saygı duymayıp senin düşüncene saygı duyulmasını istiyorsun sen ayrıca kimse kimseye saygı göstermek zorunda değil saygı hakedilen bişeydir saygıyı haket ozaman saygı duyarız sanaCrack kullanıp kullanmamak benim tercihim sen kullanmıyosan bana saygı duymak zorundasın yazık kafana.
tmZaten herşeyin devleti yönetenlerde bittiğini sanan 8 yaşında dünkğ çocuksun daha kardeşim. İyi bilmeni isterim senin gibi tembeller yattığı yerden herşeyi devletten beklerse bu ülke gelişmez
Tamam api sen haksızlısın (!)
fikrindir eyleme dökmediğin sürece umrumda olmaz ama eyleme dökersen yasa da sana karşı bir şeyleri eyleme dökerAynen, o zaman bende "insanları dolandırmak doğrudur" fikrini savunuyorum sonuçta bana kalmış değil mi ?
edit: Konuyu yazan arkadaşın Cringe lEevEl mAXX yazması bence daha "cringe" bir şey
öneml, olan ne dediğin, yaş değil
15
Forumda çok görüyorum, adamlar diyor ki crack oyun hırsızlık değildir paramız yoksa oynamayalım
Cringe level maxlanıyor, bunlara acil bir ban lazım BENCE
Cringe level maxlanıyor
Cringe
level
ÇOKTA UMRUMUZDA :d?maxlanıyor
Halbuki şair ne de güzel özetlemiş olayıYav isteyen crackli oynar günahsa günahı hırsızlığı kendine size ne arkadaş. Dert ettiniz ya.
Swain reis bugün ilk defa crack indirdim arkadaş yardımıyla sadece adobe photoshop indirdim oyun falan indirmem zaten böyle diyince kendimi suçlu hissettim açıklama gereği duydumCrack oyun İslam dinine göre kul hakkı.
Sonuçta bir nevi hırsızlıktır.
Adam onu bedava sunmuyor ama sen gidip bedava indiriyorsun. Adam senden para kazanamıyor.
Sonuçta tabiri caizse dükkan böyle dönüyor. O tasarımcı, yazılımcı çalışanların maaşları o oyunla ödeniyor.
daha dün 10k verip laptop aldım ve suanda 12. crackli oyunu indiriyorum. Bunu sorgulamak yerine her gün konu acmak yerine dert etme işine bak. Benim yüklememi engelleyebilecek misin? Hayır!hem parası olmayıp PC alıyosa bi sıkıntı var, ihtiyacın varsa PC almak garip