Yardım Craftrise Ekran kartlarımızla Mining Yapıyor

umutunuz

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
242
Selam bir çoğunuzun tanıdığı ve bildiği bir Minecraft Sunucusu.

Craftrise'ın Kendi Client'lerine mining uygulaması kurduklarını ifşalayan bir discord sunucusu buldum ve orada Client açıkken Ekran kartın %100 Kullanıma ulaşıldığının ss'ini atdılar bunun üzerine %appdata% dan .craftrise'ı sildim fakat craftrise clienti indirirken java felan indiriliyor demişti .craftrise'ın klasörüne indirdiğnii düşünüyorum sizce oraya mı indirdi?

Ayrıca SS atarken ekran kartımın kullanımı 18 - 24 felan oluyor onun dışında boş masaüstünde 1 felan kullanılıyor işlemcimde %1 de boştayken bilgisayarıma veya ekran kartıma bir zarar gelmişmidir sizce?

Onu bunu bilmem de az önce güncelledim, Discord dahil 3. parti uygulamaları artık desteklemiyor, tıpkı CS'deki gibi. Üstüne mikrofon kapatma kısayollarım da çalışmadı. Üzdü 😔

.craftrise klasörünü sildim bilgisayarımdan ve Bilgisayarımı yeniden başlatdım. chromede gezerken ekran kartımın kullanımı %8 oluyor sonra düşüyor 1 e 3 e felan çıkıyor biraz bu konularda endişeliyim

Selam bir çoğunuzun tanıdığı ve bildiği bir Minecraft Sunucusu.

Craftrise'ın Kendi Client'lerine mining uygulaması kurduklarını ifşalayan bir discord sunucusu buldum ve orada Client açıkken Ekran kartın %100 Kullanıma ulaşıldığının ss'ini atdılar bunun üzerine %appdata% dan .craftrise'ı sildim fakat craftrise clienti indirirken java felan indiriliyor demişti .craftrise'ın klasörüne indirdiğnii düşünüyorum sizce oraya mı indirdi?

Ayrıca SS atarken ekran kartımın kullanımı 18 - 24 felan oluyor onun dışında boş masaüstünde 1 felan kullanılıyor işlemcimde %1 de boştayken bilgisayarıma veya ekran kartıma bir zarar gelmişmidir sizce?
wow

Onu bunu bilmem de az önce güncelledim, Discord dahil 3. parti uygulamaları artık desteklemiyor, tıpkı CS'deki gibi. Üstüne mikrofon kapatma kısayollarım da çalışmadı. Üzdü 😔
Usta sen full cs oynuyosun zaten 🤭

Öncelikle Gpu'nun %8 e çıkıp inmesi çok doğal. Ayrıca Türkiyenin en büyük sunucusu craftrise yani yamuk yapmazlar rahat olun.

Tam kaynağı atar mısınız rica etsem?

Tam kaynağı atar mısınız rica etsem?
1619218504507.png
;

daha bir sürü atmışlar ss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle Gpu'nun %8 e çıkıp inmesi çok doğal. Ayrıca Türkiyenin en büyük sunucusu craftrise yani yamuk yapmazlar rahat olun.
.craftrise dosyasını sildim craftrisenin uygulamasınıda sildim onun dışında kaydetdiği bir yer varmı??
Yabancı bir sunucuya geçmeyi düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle;

daha bir sürü atmışlar ss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.craftrise dosyasını sildim craftrisenin uygulamasınıda sildim onun dışında kaydetdiği bir yer varmı??
Allah allah bence başka bir sıkıntı vardır çok zor böyle bir şey olması adamlar zaten çok para kazanıyor böyle bir riske gireceklerini sanmıyorum.

Sorun oyun arkadayken fps'nin kısıtlı olmamasından kaynaklı. Eğer fps'yi sabitlerseniz değerlerin düştüğünü görürsünüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,088
Üyeler
186,451
Son üye
özkan36
Geri