istek atmayla 500 e kadar ulaştım ama bi yerden sonra bıktırdı reklam vermeden büyüyebilir miyim çok zor mureklam verebilirsin diğer sayfalara yada senin tarzında sayfaların takipçilerine istek atabilirsin
zor olur keşfete düşmen lazım reklamsız büyümek içinistek atmayla 500 e kadar ulaştım ama bi yerden sonra bıktırdı reklam vermeden büyüyebilir miyim çok zor mu
aslında bir fikrim ama pek ahlaklı değilzor olur keşfete düşmen lazım reklamsız büyümek için
Sahte çekiliş yapabilirsinzor olur keşfete düşmen lazım reklamsız büyümek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aslında bir fikrim ama pek ahlaklı değil
aslında bazı diziler inanılmaz like alıyor özellikle breaking bad yaklaşık 15 tane falan brba postum var en düşük like alanın like sayısı 300 falandızor olur keşfete düşmen lazım reklamsız büyümek için
yaz lütfen ahlaksız olanızor olur keşfete düşmen lazım reklamsız büyümek için
Sahte çekiliş yapabilirsin
Mesela netflix üyeliği çekilişi yaparsın arkadaşınla anlaşırsın sanki arkadaşına çıkmış gibi gösterirsin böylelikle bedavadan takipçi kazanabilirsinaslında bazı diziler inanılmaz like alıyor özellikle breaking bad yaklaşık 15 tane falan brba postum var en düşük like alanın like sayısı 300 falandı
yaz lütfen ahlaksız olanı
denedim olmuyorMesela netflix üyeliği çekilişi yaparsın arkadaşınla anlaşırsın sanki arkadaşına çıkmış gibi gösterirsin böylelikle bedavadan takipçi kazanabilirsin
o zaman şöyle yapdenedim olmuyor![]()
Ben de eğlence işindeyim ve şuanda 2700 takipçiye kadar çıktım ve güzel ilerliyorum ayrıca en yakın arkadaşlarımdan birisi şuanda 16k da.Dizi ve Film sayfam var 1 yıldır yaklaşık 300 gönderi attım ama takipçi 400-500 arası gidip geliyor ne yapmam lazım büyütmek için bazı postlar 1k beğeni alıyor bazıları 20 yi geçmiyor
arkadaşın seni rahatça boostlar bende öyle bi arkadaş yokBen de eğlence işindeyim ve şuanda 2700 takipçiye kadar çıktım ve güzel ilerliyorum ayrıca en yakın arkadaşlarımdan birisi şuanda 16k da.
Yapabilirsin yeter ki iste.
evet biraz haklısın ama az çok reklam alarak elime para geçerInstagram çöplüğüne niye girdin ki? Tamamen cringe topluluğu instagram tr.
Ama herhangi bir boost istemedim şuana kadar ve yapmadı.arkadaşın seni rahatça boostlar bende öyle bi arkadaş yok
evet biraz haklısın ama az çok reklam alarak elime para geçer
peki kaç gün aralıkla atıyorsunAma herhangi bir boost istemedim şuana kadar ve yapmadı.
Kendim geliştirdim düzenli olarak gönderi atıp davet istekleri atacaksın.