Çözüldü✓ crıtıcal process dıed windows 10

Reaksiyon skoru
5
S.a arkadaşlar crıtıcal process dıed windows 10 hatası alıyorum güvenli modda denedim ama olmadı yardımcı olabilecek biri varmı

Windows'a erişebiliyorsan Minidump dosyalarını paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-
Windows'a erişebiliyorsan Minidump dosyalarını paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef erişemedim minidump için bende format attım sonra tektek ramleri denedim eski ramlerden birini takınca PC kendi kendine reset atıyordu onu çokardım düzeldi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef erişemedim minidump için bende format attım sonra tektek ramleri denedim eski ramlerden birini takınca PC kendi kendine reset atıyordu onu çokardım düzeldi
O RAM'de sorun olabilir ve sistemin çok eskiyse uyumluluk sorunu da çıkartıyor olabilir hocam. Sadece o RAM'i takınca sorun oluyor mu?

O RAM'de sorun olabilir ve sistemin çok eskiyse uyumluluk sorunu da çıkartıyor olabilir hocam. Sadece o RAM'i takınca sorun oluyor mu?
Sistem 2018 de almıştım şimdi yeni ram almıştım hepsini takınca hata veriyordu habire tek tek denedim ilk aldığım ramde sorun çıktı şuan 3 ramı kullanıyorum ama aklıma takılan hepsi aynı marka model neden oldu anlamadım

Sistem 2018 de almıştım şimdi yeni ram almıştım hepsini takınca hata veriyordu habire tek tek denedim ilk aldığım ramde sorun çıktı şuan 3 ramı kullanıyorum ama aklıma takılan hepsi aynı marka model neden oldu anlamadım
Çipleri farklı olabilir hocam aynı marka ve modelse. O RAM'i de takıp bilgisayara CPU-Z adlı programı indirip girip SPD sekmesine girip bütün slotların sırasıyla resmini atar mısın?

Bende öyle düşün tek taktığımdada PC açıldı anlamadım minidump oluşturcaktım onu nasıl yapılacağını bilmediğim içi ellemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,628
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri