Bana boş bir vaktinde okuduğun tüm İngilizce Türkçe rehberleri atar mısın?Aga çok rehber okuyup reddit deki adamlarla konuşman lazım.
Bi de reditte kimle ne konuşacağım? Bunları özelden hayrına be ab.
Bana boş bir vaktinde okuduğun tüm İngilizce Türkçe rehberleri atar mısın?Aga çok rehber okuyup reddit deki adamlarla konuşman lazım.
ciddi olamazsın diyeceğim ama pehlivan ne ettin sen böyle. 1300 mhz eklemişsinCrucial 8GB (1x8GB) Ballistix RGB Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix RGB Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
r/overclockers da konu açabilirsin veya onların DC'sine gidip soru sorabilirsin aklında ne varsa artık. Ancak genelde hiç bilgisi olmayanlara çok agresif davranıyorlar. 1 tane rehber var zaten adam gibi olan onu da attım az önce. Türkçe rehber yok varsa da ben bilmiyorum.Bana boş bir vaktinde okuduğun tüm İngilizce Türkçe rehberleri atar mısın?
Bi de reditte kimle ne konuşacağım? Bunları özelden hayrına be ab.
İşlemcinin içinde ise anakarttan anakarta aldığın verim nasıl değişiyor mesala B550 Unify ' de.
Reddit ' de takılmalımıyım ? Şu lgs den sonra bende gireceğim bu çok daha derin işlere.r/overclockers da konu açabilirsin veya onların DC'sine gidip soru sorabilirsin aklında ne varsa artık. Ancak genelde hiç bilgisi olmayanlara çok agresif davranıyorlar. 1 tane rehber var zaten adam gibi olan onu da attım az önce. Türkçe rehber yok varsa da ben bilmiyorum.
MEM VTT voltajı ayarlanıyor çünkü Unify'da. Carbon'da ise MEM VTT otomatik olarak DRAM Voltajının yarısı oluyor. Ben mesela ramlere 1.7V verdiğim zaman, VTT bu sefer 0.85 oluyor ve 0.85 VTT ile bilgisayarın açılması imkansız. Oysa Unify olsa 1.7 DRAM verip 0.7 VTT veririm böylece çok daha yüksek frekanslarda bilgisayar açılır.İşlemcinin içinde ise anakarttan anakarta aldığın verim nasıl değişiyor mesala B550 Unify ' de.
Sebep? Malum yerleri mi kalkıyor?Ancak genelde hiç bilgisi olmayanlara çok agresif davranıyorlar
ab alt gecikmeleri auto saldım emesay ab nası uygun gördüyse oAlıntıyı görüntüle
Abi ne diyo bu