Neler Yeni

Cs 2 60 fps sorunu nasıl düzeltecem

Hammsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Sefa
ben windows 10 da 180 fps alırken windows 11 geçtim ve cs2 sabit 60 fps alıyorum ekran kartım rx580 ve minecrft gibi oyunlarda 60 fps sabit (almiyorum) onu söyleyim!

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GetR
ben windows 10 da 180 fps alırken windows 11 geçtim ve cs2 sabit 60 fps alıyorum ekran kartım rx580 ve minecrft gibi oyunlarda 60 fps sabit (almiyorum) onu söyleyim!
Minecraft gibi oyunlarda yok ama sadece csgo da mı var sorun? Eğer öyleyse cs ayarlarını atabilir misin?

Hammsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minecraft gibi oyunlarda yok ama sadece csgo da mı var sorun? Eğer öyleyse cs ayarlarını atabilir misin?
Denedim olmadı büyük ihtimal amd sürücüsünden günceleme gelmiş 4.9.1 benim sürümüm ise 4.3.1 ama biryandan geçmekte istemiyorum enson güncelediğimde sürücü açılmiyordu komple sıfırladım pc

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
görüntü ayarlarında tam ekran çerçeveli kullanıyor olabilir misin?

Hammsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Sefa
60ı geçiyor mu ve monitörün kaç hz?
180
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle tam ekran kualnıyorum ama amd driverden cs 2 her hangi bir şey yapmaya veya amde geçikme önleyici kapatmaya çalıştığımda otomatik tekrardan açılıyor ve başka bir özeliği açmaya çalıştığımda ise kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

komple driver komple tazeleyip yükleyecem tekrardan

Son düzenleme:

Hammsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Sefa
60ı geçiyor mu ve monitörün kaç hz?
bide çözüldü arkadaşlar ben windows 10 kullanırken ekran kartı driver'da windows 10!du ama 11 geçtiğimde ise driver 10 kaldı o yüzden 60 fps sabit kalmış sonra gittim windows 11 ekran kartı driver'ini indirdim ve düzeldi

Top Bottom