CS 2 AÇILMIYOR YARDIM.

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar merhabalar cs 2 ye güncelleme gelmiş oyunu başlat seçeneğine basıyorum oyunu açmıyor steam üzerinden dosya doğrulaması yaptım yine olmuyor oyunu silip tekrar yükledim yine açılmıyor yardımcı olur musunuz ?

bir hata vermiyor siyah bir pencere açılıyor sonra o da kapanıyor
bir kaç seçenek var deneyelim steam ı aç kütüphaneye git cs2 ye sağ tıkla özellikler de genel kısmın da aşağıda başlatma seçenekleri yazar oraya -vulkan yaz kapat sonra stem i kapatıp tekrar aç aynı şekilde gir bak yazdığın yazı duruyorsa açmayı dene

bir kaç seçenek var deneyelim steam ı aç kütüphaneye git cs2 ye sağ tıkla özellikler de genel kısmın da aşağıda başlatma seçenekleri yazar oraya -vulkan yaz kapat sonra stem i kapatıp tekrar aç aynı şekilde gir bak yazdığın yazı duruyorsa açmayı dene
hocam oldu çok teşekkür ederim vallahi ya yardımın için iyi geceler dilerim .

hocam bide bir şey sorabilir miyim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 RAM 3200 MHZ ram var da oyun içinde akıcı bir oyun ayarı önerme şansın var mı fotoğrafı ile birlikte
bence bir süre defult oyna kurcalama oyun çok hata veriyor şuan yabancı forumlarda giremiyor millet oyuna oradan çözüm bulanlardan görüyorum bende mümkünse oyun oturana kadar dokunmadan oyna sadece

bence bir süre defult oyna kurcalama oyun çok hata veriyor şuan yabancı forumlarda giremiyor millet oyuna oradan çözüm bulanlardan görüyorum bende mümkünse oyun oturana kadar dokunmadan oyna sadece
Hocam mesela adamla çatışma esnasındayım oyunum aşırı bir şekilde kasıyor oyun yeni çıktığı için mi herkes de sorun oluyor yoksa benim sistemim demi bir sıkıntı var anliyamadim ben

hocam bide bir şey sorabilir miyim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 RAM 3200 MHZ ram var da oyun içinde akıcı bir oyun ayarı önerme şansın var mı fotoğrafı ile birlikte
unlostun belki ayarlarını yapabilirsin oyun çok garip şekilde fpsi 144 zor görüyorum yani

Hocam mesela adamla çatışma esnasındayım oyunum aşırı bir şekilde kasıyor oyun yeni çıktığı için mi herkes de sorun oluyor yoksa benim sistemim demi bir sıkıntı var anliyamadim ben
Yok bende hiç kasma yapmıyor o halde ayarları değiştir driver güncellemesi varsa yap

Oyunun senin sistemine önerdiği ayarları hiç elleme şuanlık arkadaşın dediği gibi, optimazsyon ve hatalar hala çözülmüş değil imzadaki sistemimle dona dona oynuyorum ama oyunda biraz vakit geçirince düzeliyor bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,043
Üyeler
186,832
Son üye
nightmare1
Geri