Neler Yeni

CS 2 AÇILMIYOR YARDIM.

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Arkadaşlar merhabalar cs 2 ye güncelleme gelmiş oyunu başlat seçeneğine basıyorum oyunu açmıyor steam üzerinden dosya doğrulaması yaptım yine olmuyor oyunu silip tekrar yükledim yine açılmıyor yardımcı olur musunuz ?

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
bir hata veriyor mu yoksa hiç bir şey olmadan bekliyor mu

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
bir hata vermiyor siyah bir pencere açılıyor sonra o da kapanıyor
bir kaç seçenek var deneyelim steam ı aç kütüphaneye git cs2 ye sağ tıkla özellikler de genel kısmın da aşağıda başlatma seçenekleri yazar oraya -vulkan yaz kapat sonra stem i kapatıp tekrar aç aynı şekilde gir bak yazdığın yazı duruyorsa açmayı dene

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir kaç seçenek var deneyelim steam ı aç kütüphaneye git cs2 ye sağ tıkla özellikler de genel kısmın da aşağıda başlatma seçenekleri yazar oraya -vulkan yaz kapat sonra stem i kapatıp tekrar aç aynı şekilde gir bak yazdığın yazı duruyorsa açmayı dene
hocam oldu çok teşekkür ederim vallahi ya yardımın için iyi geceler dilerim .

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
rica ederim iyi oyunlar dostum (y)
hocam bide bir şey sorabilir miyim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 RAM 3200 MHZ ram var da oyun içinde akıcı bir oyun ayarı önerme şansın var mı fotoğrafı ile birlikte

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
hocam bide bir şey sorabilir miyim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 RAM 3200 MHZ ram var da oyun içinde akıcı bir oyun ayarı önerme şansın var mı fotoğrafı ile birlikte
bence bir süre defult oyna kurcalama oyun çok hata veriyor şuan yabancı forumlarda giremiyor millet oyuna oradan çözüm bulanlardan görüyorum bende mümkünse oyun oturana kadar dokunmadan oyna sadece

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
bence bir süre defult oyna kurcalama oyun çok hata veriyor şuan yabancı forumlarda giremiyor millet oyuna oradan çözüm bulanlardan görüyorum bende mümkünse oyun oturana kadar dokunmadan oyna sadece
Hocam mesela adamla çatışma esnasındayım oyunum aşırı bir şekilde kasıyor oyun yeni çıktığı için mi herkes de sorun oluyor yoksa benim sistemim demi bir sıkıntı var anliyamadim ben

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ufuk
unlostun belki ayarlarını yapabilirsin oyun çok garip şekilde fpsi 144 zor görüyorum yani

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Hocam mesela adamla çatışma esnasındayım oyunum aşırı bir şekilde kasıyor oyun yeni çıktığı için mi herkes de sorun oluyor yoksa benim sistemim demi bir sıkıntı var anliyamadim ben
Yok bende hiç kasma yapmıyor o halde ayarları değiştir driver güncellemesi varsa yap

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Oyunun senin sistemine önerdiği ayarları hiç elleme şuanlık arkadaşın dediği gibi, optimazsyon ve hatalar hala çözülmüş değil imzadaki sistemimle dona dona oynuyorum ama oyunda biraz vakit geçirince düzeliyor bende

Top Bottom