Arkadaşlar merhabalar cs 2 ye güncelleme gelmiş oyunu başlat seçeneğine basıyorum oyunu açmıyor steam üzerinden dosya doğrulaması yaptım yine olmuyor oyunu silip tekrar yükledim yine açılmıyor yardımcı olur musunuz ?
bir hata vermiyor siyah bir pencere açılıyor sonra o da kapanıyorbir hata veriyor mu yoksa hiç bir şey olmadan bekliyor mu
bir kaç seçenek var deneyelim steam ı aç kütüphaneye git cs2 ye sağ tıkla özellikler de genel kısmın da aşağıda başlatma seçenekleri yazar oraya -vulkan yaz kapat sonra stem i kapatıp tekrar aç aynı şekilde gir bak yazdığın yazı duruyorsa açmayı denebir hata vermiyor siyah bir pencere açılıyor sonra o da kapanıyor
hocam oldu çok teşekkür ederim vallahi ya yardımın için iyi geceler dilerim .bir kaç seçenek var deneyelim steam ı aç kütüphaneye git cs2 ye sağ tıkla özellikler de genel kısmın da aşağıda başlatma seçenekleri yazar oraya -vulkan yaz kapat sonra stem i kapatıp tekrar aç aynı şekilde gir bak yazdığın yazı duruyorsa açmayı dene
rica ederim iyi oyunlar dostumhocam oldu çok teşekkür ederim vallahi ya yardımın için iyi geceler dilerim .
hocam bide bir şey sorabilir miyim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 RAM 3200 MHZ ram var da oyun içinde akıcı bir oyun ayarı önerme şansın var mı fotoğrafı ile birlikterica ederim iyi oyunlar dostum
bence bir süre defult oyna kurcalama oyun çok hata veriyor şuan yabancı forumlarda giremiyor millet oyuna oradan çözüm bulanlardan görüyorum bende mümkünse oyun oturana kadar dokunmadan oyna sadecehocam bide bir şey sorabilir miyim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 RAM 3200 MHZ ram var da oyun içinde akıcı bir oyun ayarı önerme şansın var mı fotoğrafı ile birlikte
Hocam mesela adamla çatışma esnasındayım oyunum aşırı bir şekilde kasıyor oyun yeni çıktığı için mi herkes de sorun oluyor yoksa benim sistemim demi bir sıkıntı var anliyamadim benbence bir süre defult oyna kurcalama oyun çok hata veriyor şuan yabancı forumlarda giremiyor millet oyuna oradan çözüm bulanlardan görüyorum bende mümkünse oyun oturana kadar dokunmadan oyna sadece
unlostun belki ayarlarını yapabilirsin oyun çok garip şekilde fpsi 144 zor görüyorum yanihocam bide bir şey sorabilir miyim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 RAM 3200 MHZ ram var da oyun içinde akıcı bir oyun ayarı önerme şansın var mı fotoğrafı ile birlikte
Hocam herkes de mı genel olarak bir FPS sıkıntısı var anliyamadim yaunlostun belki ayarlarını yapabilirsin oyun çok garip şekilde fpsi 144 zor görüyorum yani
Yok bende hiç kasma yapmıyor o halde ayarları değiştir driver güncellemesi varsa yapHocam mesela adamla çatışma esnasındayım oyunum aşırı bir şekilde kasıyor oyun yeni çıktığı için mi herkes de sorun oluyor yoksa benim sistemim demi bir sıkıntı var anliyamadim ben
Oyunun senin sistemine önerdiği ayarları hiç elleme şuanlık arkadaşın dediği gibi, optimazsyon ve hatalar hala çözülmüş değil imzadaki sistemimle dona dona oynuyorum ama oyunda biraz vakit geçirince düzeliyor bendehocam bide bir şey sorabilir miyim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 RAM 3200 MHZ ram var da oyun içinde akıcı bir oyun ayarı önerme şansın var mı fotoğrafı ile birlikte