Neler Yeni

CS 2 almalı mıyım? İndirime girer mi?

traviss

80+
Bütçe
500
Uzun zamandır cs2 oynuyorum ve seçkin almak istiyorum çünkü buna ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım.Sizce indirime girer mi? aldığımda lanet hilecilerden kurtulur muyum? avantajları nelerdir? Haftalık drop olayı nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzundan kastim 50 saat falan çok aldanmayın ama sarıyor

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serkan
Girmez. Hiç girmedi. Sürekli oynuyorsan al rank kasıyorsun. Hile çok nadir geliyor. Ama droplardan para kazanmak biraz sans isi bende 2 aydir var daha düzgün bişi düşmedi. Her çarşamba rank atlamama rağmen.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Ali Mert Okuducu
Kütüphanesinde cs olmayan Steam hesabı hesap değildir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
z
girmez oyun içi yükseltme olarak satılıyor indirime giremez

face it oynarsın

traviss

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kütüphanesinde cs olmayan Steam hesabı hesap değildir
+1
Girmez. Hiç girmedi. Sürekli oynuyorsan al rank kasıyorsun. Hile çok nadir geliyor. Ama droplardan para kazanmak biraz sans isi bende 2 aydir var daha düzgün bişi düşmedi. Her çarşamba rank atlamama rağmen.
para kazanmak falan değilde şimdi reklamda yapmayayım bir site var oradan bir şeyler falan çeviriyor skin çıkarıyoruz "tabii ki paralı bir şey bu" ama bazen verdiğimiz paranın üstünde değerli şeyler çıkıyor o skinleri hesabımıza alabiliyor muyuz? örneğin CSGOSKİNS

faceit ne hocam???
girmez oyun içi yükseltme olarak satılıyor indirime giremez

face it oynarsın

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
berat kaan
hileci bana 10 maçta 1 belki geliyor rekabetçide gelmez diye bişey yok ama baya azaltıyor. Çarşamba günleri droplar sıfırlanıyor 2-3 el rekabetçi girince level atladığında minimum 0,25-0,30 dolar arası para atıyor 2 hafta önce 9 dolarlık kasa attı bana zamanla verdiğin parayı geri alırsın.

CharlesPolat

80+ Bronze
Hep kutu veriyor hocam zaten en düşük kutu 0.60 mı ne sadee kutuları satsan yine kapatıyorsun aslında zararın yok yani

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
Selim
Al amorti eder.

dostveviski

80+ Bronze
hileci bana 10 maçta 1 belki geliyor rekabetçide gelmez diye bişey yok ama baya azaltıyor. Çarşamba günleri droplar sıfırlanıyor 2-3 el rekabetçi girince level atladığında minimum 0,25-0,30 dolar arası para atıyor 2 hafta önce 9 dolarlık kasa attı bana zamanla verdiğin parayı geri alırsın.
8 yıldır seçkinim hiç 9 dolarlık bir şey atmadı bana :D

traviss

80+
8 yıldır seçkinim hiç 9 dolarlık bir şey atmadı bana :D
kime inanacağım şimdi doğru söyleyin hanginiz valve'da çalışıyor :D
meme.jpg

oEnesQlf

80+ Silver

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
kime inanacağım şimdi doğru söyleyin hanginiz valve'da çalışıyor :D
Alıntıyı görüntüle
Hocam şans işi atabiliyor.Hile konusunda benim maclarima geliyor 10mac atiyosam 3 tanesi felan hile olabiliyor daha demin bir el attım 5 round oynadık adamın 23 kıllı vardı bariz hack ama ban yemedi.Seckin almanı öneririm en azından hile normale göre daha az gelir ve kasa felan dusurursun en azından

Top Bottom