Neler Yeni

CS 2 de seçkin almak mı yoksa Rainbow Six Siege almak mı?

Abdullah021

80+ Bronze
Valorantın toksik kitlesinden artık gına geldi ve oyundan bütünüyle tiksindim,dün de daha fazla tahammül edemeyip oyunu sildim.Artık başka Fps oyunu oynayacağım.Cs 2 de seçkinim yok ancak 2021 den beridir az çok oynuyorum,206 saatim var.Rainbowu ise hiç oynamadım bir sonraki indirimde almayı düşünüyorum,çünkü seçkin bence gereksiz pahalı.Sizce Cs 2 de seçkin almak mı yoksa R6 almak mı daha mantıklı?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Valorantın toksik kitlesinden artık gına geldi ve oyundan bütünüyle tiksindim,dün de daha fazla tahammül edemeyip oyunu sildim.Artık başka Fps oyunu oynayacağım.Cs 2 de seçkinim yok ancak 2021 den beridir az çok oynuyorum,206 saatim var.Rainbowu ise hiç oynamadım bir sonraki indirimde almayı düşünüyorum,çünkü seçkin bence gereksiz pahalı.Sizce Cs 2 de seçkin almak mı yoksa R6 almak mı daha mantıklı?
r6 cs ve valoyu kalitede katlar ama biraz bozuldu o oyunda gameplay izle ilgini çektiyse al çekmezse seçkin de iyidir

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Enis Solak
Rainbow güzel zevkli oyun kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlarla oynayınca ayrı zevkli oluyor, cs2 de de haftalık kasalardan şansını denemek isteyebilirsin, istersen cs alıp evet uzun sürer ama o haftalık kasaları satarak r6 alabilirsin.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
1
cs al zaten kasalardan para kasıyosun o parayla da rainbow alırsın

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rainbow güzel zevkli oyun kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlarla oynayınca ayrı zevkli oluyor, cs2 de de haftalık kasalardan şansını denemek isteyebilirsin, istersen cs alıp evet uzun sürer ama o haftalık kasaları satarak r6 alabilirsin.
Bu mantıklı geldi.Fikriniz için sağolun hocam.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
CS oynamaktan zevk alıyorsan seçkin al

Top Bottom