Neler Yeni

Cs 2 için Tn vs ips mi ?

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Kanka, profesyonel oyuncu olmak istemiyorsan veya aşırı rekabetçi oynamıyorsan TN'e gerek yok. TN senin farkedemeyeceğin kadar daha hızlı. IPS alman çok daha iyi olur.
Evet ips alacağım. Tn kullandım nefret ettim görüntü olarak. Ama ben şu mantığı hala anlamadım. 1 ms tn 1ms ips hızları nasıl eşit olmuyor. ( dediğiniz gibi çok az fark için tn almam ) ama o çok az fark nasıl oluyor 2 aide 1 ms sonuçta. Bilgi amaçlı soruyorum artık. Çok fark olmuyormuş.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sen kimsin ya. Sanane. O kadar para vereceğim. Bilgi topluyorum. 2 tane güvendiğim site bunlar. Yasak mı ? Anlamadım. Tatmin edici cevap alamadım hala. İps al diyor herkes. Ben 1 ms ips ile 1ms tn aynı hızda olmuyor mu bunu soruyorum.
Hayır aynı performansta olmuyor. Birsürü teknik ayrıntısı var onun, genel olarak bilmen gereken şey TN panelin tepkime konusunda daha iyi olduğu.

halitxct

80+ Silver
Tn panelden görüntü olarak nefret ediyorum. Ama oyunlarda Tn daha iyi diyorlar. Örnek vermem gerekirse TN 1 ms ile İps 1ms aynı hızda olmuyor mu ? Ben hem ips panel istiyorum. Hemde tepkime süresi iyi olsun istiyorum. 240hz İps 1 ms veya 0.5 ms kullandığımda 240 hz Tn 5 ms dahamı hızlı oluyor? Bütçe sorun değil.
ıps al

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sen kimsin ya. Sanane. O kadar para vereceğim. Bilgi topluyorum. 2 tane güvendiğim site bunlar. Yasak mı ? Anlamadım. Tatmin edici cevap alamadım hala. İps al diyor herkes. Ben 1 ms ips ile 1ms tn aynı hızda olmuyor mu bunu soruyorum.
Sorduğun sorunun cevabını bende merak ediyorum aslında ama herkes soruyu yanlış anlıyor. 1ms ips ile 1ms tn panel arasındaki hız farkını soruyorum ips al diyorlar. Ben sadece teknolojik olarak merak ediyorum.

1ms ips ile 1ms tn panel arasındaki hız farkı var mıdır? Mesela bazı ips panellerde 1ms özelliğini aktif edince parlaklık düşürüyor(almayı düşündüğüm monitörün yorumlarında herkes öyle yazmıştı) ve rezil bir görüntü oluşuyor. 1ms ve ips güzel görüntü verir diyorsun ama güzel görüntüyle 1ms hızını aynanda alamadıktan sonra ne önemi var. Veya 1ms ips monitörlerde daha çok ghosting olurken 1ms tnlerde bu daha az mi oluyor? Monitör konusunda bilgili birileri varsa cevaplarsa çok iyi olur
Bu konuyu okuyabilirsiniz, özetle 1ms IPS ile 1ms TN arasında fark var çünkü monitör üreticileri bu tepki süresini(1ms) yazabilmek için farklı yöntemler kullanıyor, orada yazan değer gerçeği yansıtmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,136
Üyeler
163,786
Son üye
jansonn
Top Bottom