internet kafedeki büyük yatırımcı haftada 15 lik kasa düşürüyor.Yeni başlicağım, steamda yeni hesap kurup her şey sıfırdan int kafeden cs kassam aradada envanter için küçük küçük para yatırsam katlarmıyım parayı?
internet kafedeki büyük yatırımcı haftada 15 lik kasa düşürüyor.Yeni başlicağım, steamda yeni hesap kurup her şey sıfırdan int kafeden cs kassam aradada envanter için küçük küçük para yatırsam katlarmıyım parayı?
Hacı internet kafeye vereceğin parayı yatırıma ayır. Madem cs alacaksın çek prime statusu. Ana sayfadan alınabiliyor kapsüller. Al alabildiğin kadar yat üstüne. Sonra git kendine bilgisayar al boşver internet kafeyiYeni başlicağım, steamda yeni hesap kurup her şey sıfırdan int kafeden cs kassam aradada envanter için küçük küçük para yatırsam katlarmıyım parayı?
Dostum kapsullerin markete ilk konduğu tarihteki satışına bakıp yorum yaparsan 30 hazirana boş yapmayı kesersinAynen kardeşim hulk
D-dostum beni matematikte alt edemezsin. Kapsüller %75 indirime girdiği için sen o kapsülleri duyrulduğu an alsan ve banı kalktığı an satsan bile 3x yapabilirsin. 10x değil. Palavra sıkmayı kes artıkDostum kapsullerin markete ilk konduğu tarihteki satışına bakıp yorum yaparsan 30 hazirana boş yapmayı kesersin
Site tavsiye eder misin hocam.sitelerden beleş kasa açıp bu hafta 800 TL kazandım kapsülden daha iyi
kumar siteleri artık ban sebebi ben olsam riske girmezdim sponsorluğunu yapan birkaç youtuber banlandı bileSite tavsiye eder misin hocam.
banlanan türk youtuber gördünmü hiç ben görmedim adamların işi bu sitelerin sponsorluğunu alıyolarkumar siteleri artık ban sebebi ben olsam riske girmezdim sponsorluğunu yapan birkaç youtuber banlandı bile
Yabancı youtuber gördüm , işi bu fakat kuralları koyan işi yapanlar değilbanlanan türk youtuber gördünmü hiç ben görmedim adamların işi bu sitelerin sponsorluğunu alıyolar
Bu siteler sadece kasa açmak için aracı değil mi neden kumar sitesi sayılıyor ki ?kumar siteleri artık ban sebebi ben olsam riske girmezdim sponsorluğunu yapan birkaç youtuber banlandı bile
Komik adamsın komedyen olmayı düşündün mü acaba anlatmak istediğimi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun 5 TL ye aldığın kapsülü 25 TL den satarsan 1 taneden 5x yaparsın 15 kapsül X5 75 kapsül yapar 75 kapsülü bir hafta bekletip satarsan ortalama fiyat 9-10 a geliyor 2x e yakında ordan geliyor etti 140 kapsül neyi anlamıyorsun ? Satış rakamlarını ortalama veriyorum sanaD-dostum beni matematikte alt edemezsin. Kapsüller %75 indirime girdiği için sen o kapsülleri duyrulduğu an alsan ve banı kalktığı an satsan bile 3x yapabilirsin. 10x değil. Palavra sıkmayı kes artık
Ağzımı açmak istemiyorum senin gibi meslek liselilere laf anlatamam engelKomik adamsın komedyen olmayı düşündün mü acaba anlatmak istediğimi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun 5 TL ye aldığın kapsülü 25 TL den satarsan 1 taneden 5x yaparsın 15 kapsül X5 75 kapsül yapar 75 kapsülü bir hafta bekletip satarsan ortalama fiyat 9-10 a geliyor 2x e yakında ordan geliyor etti 140 kapsül neyi anlamıyorsun ? Satış rakamlarını ortalama veriyorum sana
dostum senin ciddi bir şizofreni vakası olduğunu düşünmeye başladım.Komik adamsın komedyen olmayı düşündün mü acaba anlatmak istediğimi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun 5 TL ye aldığın kapsülü 25 TL den satarsan 1 taneden 5x yaparsın 15 kapsül X5 75 kapsül yapar 75 kapsülü bir hafta bekletip satarsan ortalama fiyat 9-10 a geliyor 2x e yakında ordan geliyor etti 140 kapsül neyi anlamıyorsun ? Satış rakamlarını ortalama veriyorum sana