❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

bakalım yarın kar edebilecek miyiz

bu kapsülleri envanterde bekletip fiyatı yükseldikten sonra satabiliyor muyuz ? böyleyse şuan alıp bekletmek mantıklı değil mi (açmadan) uzun sürelide olur.

160 attım 350 geldi ama ben enayiyim 350 yi sıfırlayacağım.

280TL attım, hepsini açtım 270TL geldi 10TL içerdeyim😂
Tekrar alayım tüm paraya da bekleteyim.

merhaba benimde köşede bir miktar param var 2-3 k kapsül alacak kadar , kapsülün fiyatları artınca bunları satıp parayı nakit nasıl çekebilirim birde karım ne kadar olur?
Ne kadar bekletecegine ve icindeki takimlarin birinin logo degistirip degistirmeyecegine ya da kapatilmayacagina bagli.
Mesela MOUZ direkt suan logo degistirse stickerlarinin fiyati 2 kat artar buyuk ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapsülleri hangisini almak daha mantikli fazla alamayacagim
Mucadeleciler almak en mantiklisi

Ne kadar bekletecegine ve icindeki takimlarin birinin logo degistirip degistirmeyecegine ya da kapatilmayacagina bagli.
Mesela MOUZ direkt suan logo degistirse stickerlarinin fiyati 2 kat artar buyuk ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mucadeleciler almak en mantiklisi
Tamamdır hocam sağolun

5.95den alanlar 7 küsüre satınca 6.2 6.3 falan geliyor. Pazarda satıp oyun içi tekrar alınca kapsül başına 25 30 kuruş kâra geçiliyor. Yüklü alım yapanlar için al sat şu an için iyi bir fırsat gibi

5.95den alanlar 7 küsüre satınca 6.2 6.3 falan geliyor. Pazarda satıp oyun içi tekrar alınca kapsül başına 25 30 kuruş kâra geçiliyor. Yüklü alım yapanlar için al sat şu an için iyi bir fırsat gibi
Daha tam 1 hafta olmadi en basta alanlarin bile trade bani var. 1 Saate fiyatlari normal steam fiyatina gelir buyuk ihtimalle.

Şuan nası 7ye satılıyo ki pazardan

Şuan nası 7ye satılıyo ki pazardan
Kur farklılığından dolayı öyle sanırım, arkadaşın dediği gibi herkesin banı bitmedi daha, pazarda düşmeye devam eder bir süre sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,331
Üyeler
185,710
Son üye
karpat06
Geri