Neler Yeni

CS 2 koşarak vurma sorunsalı

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Şahin selam dostum, seni aşağılamadım. Alınganlık yapmamanı rica ediyorum. Düşük-orta-yüksek şeklinde elo'lar ayrılıyor, bilmediğini "varsayarak" bu şekilde yorum yaptım. Valorant'ta da aynısı var. Garip bir durum değil ki bu, senin vurduğum adamların da ölüm kamerasını incele, sende öyle görünüyorsun.
Eyvallah dostum. Bende tam bundan bahsediyorum. Neden valorantta böyle değilde cs de böyle. Neyse onu görmek istiyorum ben. Cs nin oyun mekaniği böyleyse bu kötü bir şey değil mi ?
Örnek veriyim.
Valorantta sabitsin cros nerdeyse mermi oraya gitmek zorunsa. Cs dede sabit dursanda mermi crosunun sağ üstüne gidiyor. Böyle bir şey yok tabii ki ama bunun gibi saçma bir mekanik.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Tümay

Adam koşarak vuruyor. yani benim açımdan öyle gözüküyor. Ama onun açısından öyle gözükmüyor galiba. Bunun sebebi nedir ? Valroantta bu muhabbet yok. Valorantta koşarak vurulsan bile 2 taraf içinde aynı şey gözüküyor. CS 2 ye gelecek olursak. Sub tick için neyse o diyorlar. Ama adam farklı şey görüyor ben farklı bir şey. Bunu nasıl açıklarsınız ?
Vuruşlarda bir anormallik göremedim. Valorant'ta koşarak vurma nasıl yok :D

Top Bottom