komisyon oranı çok diye genelde tavsiye edilmiyor ama sıkıntı yaşarsan en hızlı çözüm alabileceğin yer orası satacağın kişiyi arkadaş ekle onay ekranında arkadaşsınız yazısını gör öyle onaylaBynogame çok tavsiye edilmiyor hocam biraz baktım da
kesinti yaptığı icin edilmiyor %10 cok. 75k ya satsan 7.5k havaya gidecek. onun dışında cok kolay ve cok basit bir şekilde satıp parayi cekiyorsun. itemsatis da mantıklı kesinti yüzdesini bilmiyorum. Turkiyede yasayan biri olduğun icin bu iki siteden baskasiyla ugraşma derim cunku yabanci sitede satarsan hem cok fazla ilan olacagi icin biraz daha uyguna koyman lazim hemde sattiktan sonra bakiyeni TL ye cevirecegin icin yüksek kurdan alıp TL ye ceviriyorlar paran eriyor arada ve cekmekle ugrasiyorsunBynogame çok tavsiye edilmiyor hocam biraz baktım da
CSmony diye bir site var orası da tavsiye ediliyor hocam ne düşünüyorsunuz?kesinti yaptığı icin edilmiyor %10 cok. 75k ya satsan 7.5k havaya gidecek. onun dışında cok kolay ve cok basit bir şekilde satıp parayi cekiyorsun. itemsatis da mantıklı kesinti yüzdesini bilmiyorum. Turkiyede yasayan biri olduğun icin bu iki siteden baskasiyla ugraşma derim cunku yabanci sitede satarsan hem cok fazla ilan olacagi icin biraz daha uyguna koyman lazim hemde sattiktan sonra bakiyeni TL ye cevirecegin icin yüksek kurdan alıp TL ye ceviriyorlar paran eriyor arada ve cekmekle ugrasiyorsun
eskiden oralardan para cekmek yorucuydu hic uğraştığına değmiyordu güncel para cekme sistemleri nasıl bilmiyorum. Atiyorum direk banka hesabina çekim yapabilirsen kullanabilirsin orayıda. butun avrupanın kullandığı site csmoney ama turkiye olunca zahmetli oluyor para işlemleriCSmony diye bir site var orası da tavsiye ediliyor hocam ne düşünüyorsunuz?
Bir çok kişi orayı dedi bu akşama doğru işlemlerine bakacam nasıl acaba diyeeskiden oralardan para cekmek yorucuydu hic uğraştığına değmiyordu güncel para cekme sistemleri nasıl bilmiyorum. Atiyorum direk banka hesabina çekim yapabilirsen kullanabilirsin orayıda. butun avrupanın kullandığı site csmoney ama turkiye olunca zahmetli oluyor para işlemleri
Teşekkürler hocamHayırlı olsun
şimdi baktım csmoney %3 satis komisyonu parayı cekerkende en fazla %2 kesiyormus. yuvarlak hesap %5 de. 2.000$ satsan 100 dolar keserBir çok kişi orayı dedi bu akşama doğru işlemlerine bakacam nasıl acaba diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam
Peki hocam parayı nasıl alıyoruzşimdi baktım csmoney %3 satis komisyonu parayı cekerkende en fazla %2 kesiyormus. yuvarlak hesap %5 de. 2.000$ satsan 100 dolar keser
ShadowpayBeyler kasa açtım az aşınmış eldiven çıktı ben bunu nasıl nakite çevirebilirim ? Steam üzerinden baktım az aşınmış versiyonu yok
https://drive.google.com/drive/folders/1PSvKZ8zxBvVcUiEViLIcsJlhLibu_G89
1 yıl abartı olmuşda 2 3 ay kafadan rahat bekler.eldivenin satıs grafiği cs de oynayıcı sayısı azalınca baya düşmüş fiyatı. bi aciliyetın yoksa 1 sene falan bekleyebilirsin operasyon güncelleme gelirse 1k dolar 1.5k dolar artbilir fiyatı. paran hem dolarda kalmış oluyor skinin fiyatı artarsada işine gelir
Alıntıyı görüntüle
1 yıl abartı olmuşda 2 3 ay kafadan rahat bekler.
eldivenin satıs grafiği cs de oynayıcı sayısı azalınca baya düşmüş fiyatı. bi aciliyetın yoksa 1 sene falan bekleyebilirsin operasyon güncelleme gelirse 1k dolar 1.5k dolar artbilir fiyatı. paran hem dolarda kalmış oluyor skinin fiyatı artarsada işine gelir
Alıntıyı görüntüle