Neler Yeni

CS 2'de eldiven çıktı

eneskaya6

80+ Silver
buff fiyati 72k piyasanın en en ucuz fiyatı bu yani herkes alamıyor o paraya öyle düşün.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Musa Topçu
Bynogame çok tavsiye edilmiyor hocam biraz baktım da
komisyon oranı çok diye genelde tavsiye edilmiyor ama sıkıntı yaşarsan en hızlı çözüm alabileceğin yer orası satacağın kişiyi arkadaş ekle onay ekranında arkadaşsınız yazısını gör öyle onayla

eneskaya6

80+ Silver
Bynogame çok tavsiye edilmiyor hocam biraz baktım da
kesinti yaptığı icin edilmiyor %10 cok. 75k ya satsan 7.5k havaya gidecek. onun dışında cok kolay ve cok basit bir şekilde satıp parayi cekiyorsun. itemsatis da mantıklı kesinti yüzdesini bilmiyorum. Turkiyede yasayan biri olduğun icin bu iki siteden baskasiyla ugraşma derim cunku yabanci sitede satarsan hem cok fazla ilan olacagi icin biraz daha uyguna koyman lazim hemde sattiktan sonra bakiyeni TL ye cevirecegin icin yüksek kurdan alıp TL ye ceviriyorlar paran eriyor arada ve cekmekle ugrasiyorsun

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
kesinti yaptığı icin edilmiyor %10 cok. 75k ya satsan 7.5k havaya gidecek. onun dışında cok kolay ve cok basit bir şekilde satıp parayi cekiyorsun. itemsatis da mantıklı kesinti yüzdesini bilmiyorum. Turkiyede yasayan biri olduğun icin bu iki siteden baskasiyla ugraşma derim cunku yabanci sitede satarsan hem cok fazla ilan olacagi icin biraz daha uyguna koyman lazim hemde sattiktan sonra bakiyeni TL ye cevirecegin icin yüksek kurdan alıp TL ye ceviriyorlar paran eriyor arada ve cekmekle ugrasiyorsun
CSmony diye bir site var orası da tavsiye ediliyor hocam ne düşünüyorsunuz?

eneskaya6

80+ Silver
CSmony diye bir site var orası da tavsiye ediliyor hocam ne düşünüyorsunuz?
eskiden oralardan para cekmek yorucuydu hic uğraştığına değmiyordu güncel para cekme sistemleri nasıl bilmiyorum. Atiyorum direk banka hesabina çekim yapabilirsen kullanabilirsin orayıda. butun avrupanın kullandığı site csmoney ama turkiye olunca zahmetli oluyor para işlemleri

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
eskiden oralardan para cekmek yorucuydu hic uğraştığına değmiyordu güncel para cekme sistemleri nasıl bilmiyorum. Atiyorum direk banka hesabina çekim yapabilirsen kullanabilirsin orayıda. butun avrupanın kullandığı site csmoney ama turkiye olunca zahmetli oluyor para işlemleri
Bir çok kişi orayı dedi bu akşama doğru işlemlerine bakacam nasıl acaba diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun
Teşekkürler hocam

@forxeo

eneskaya6

80+ Silver
Bir çok kişi orayı dedi bu akşama doğru işlemlerine bakacam nasıl acaba diye

Teşekkürler hocam
şimdi baktım csmoney %3 satis komisyonu parayı cekerkende en fazla %2 kesiyormus. yuvarlak hesap %5 de. 2.000$ satsan 100 dolar keser

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,453
İsim
Emir Bayram

eneskaya6

80+ Silver
eldivenin satıs grafiği cs de oynayıcı sayısı azalınca baya düşmüş fiyatı. bi aciliyetın yoksa 1 sene falan bekleyebilirsin operasyon güncelleme gelirse 1k dolar 1.5k dolar artbilir fiyatı. paran hem dolarda kalmış oluyor skinin fiyatı artarsada işine gelir
Ekran Resmi 2025-01-04 16.52.34.png

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,453
İsim
Emir Bayram
eldivenin satıs grafiği cs de oynayıcı sayısı azalınca baya düşmüş fiyatı. bi aciliyetın yoksa 1 sene falan bekleyebilirsin operasyon güncelleme gelirse 1k dolar 1.5k dolar artbilir fiyatı. paran hem dolarda kalmış oluyor skinin fiyatı artarsada işine gelir
Alıntıyı görüntüle
1 yıl abartı olmuşda 2 3 ay kafadan rahat bekler.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Hocam yakın zamanda araba almayı planlıyorum 70-80k benim için çok iyi olur
1 yıl abartı olmuşda 2 3 ay kafadan rahat bekler.
Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,445
Üyeler
164,671
Son üye
sitkimirac
Top Bottom