cs envanteri için öneriler

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Bıçak dahil olmamakla beraber şöyle bi ortalama 30-50 dolar civarı beğendiğiniz skinleri atabilir misiniz?
Öncelik - AWP, AK, DEAGLE, M4A1-S

Ak Anubis , ice coaled , head shot 6 - 10 dolar

Awp chromatic aberration 6 dolar

deagle conspiracy 10 dolar

m4a1s decimator , basilisk , black lotus 10 dolar en güzelleri bunlar bence o fiyatlara

Bıçak dahil olmamakla beraber şöyle bi ortalama 30-50 dolar civarı beğendiğiniz skinleri atabilir misiniz?
awp neo noir - hyper beast
ak aquamarin - neon rider -asiimov
deagle ocean drive - printstream
m4a-1s - hyper beast

seçkin alınır mı mantıklı mı ?

alınır, sürekli oynuyorsanız skinler falan düşüyor ayrıca yeni kasa gelince genelde 2 hafta içinde düşüyor zaten seçkinin parası da çıkıyor
Awp server sunucularinda oynuyorum sayiliyor mu kasa icin?

exp her türlü geliyor ama bonus alınıyor mu bilmiyorum. Zaten bonusu tamamlamak için haftada 3 rekabetçi maç atman yeterli olacaktır
Atarim ya eger parasini cikariyorsa yeter bana 30 dolar olsunda dying light 2 aliyim

Atarim ya eger parasini cikariyorsa yeter bana 30 dolar olsunda dying light 2 aliyim
30 dolar biraz uzun sürer gibi. Keske zamanında 20 levele kassaydın 4 tane hesabım var o şekilde. (bu arada DL2 indirimde 16 dolardı keşke alsaydın.)

30 dolar biraz uzun sürer gibi. Keske zamanında 20 levele kassaydın 4 tane hesabım var o şekilde. (bu arada DL2 indirimde 16 dolardı keşke alsaydın.)
Tam haftalik aldim yukledim alamadim epicten aldim ondanda launch olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,474
Üyeler
184,461
Son üye
100guc
Geri