awp neo noir - hyper beastBıçak dahil olmamakla beraber şöyle bi ortalama 30-50 dolar civarı beğendiğiniz skinleri atabilir misiniz?
Öncelik - AWP, AK, DEAGLE, M4A1-S
seçkin alınır mı mantıklı mı ?Bıçak dahil olmamakla beraber şöyle bi ortalama 30-50 dolar civarı beğendiğiniz skinleri atabilir misiniz?
Awp server sunucularinda oynuyorum sayiliyor mu kasa icin?alınır, sürekli oynuyorsanız skinler falan düşüyor ayrıca yeni kasa gelince genelde 2 hafta içinde düşüyor zaten seçkinin parası da çıkıyor
exp her türlü geliyor ama bonus alınıyor mu bilmiyorum. Zaten bonusu tamamlamak için haftada 3 rekabetçi maç atman yeterli olacaktırAwp server sunucularinda oynuyorum sayiliyor mu kasa icin?
Atarim ya eger parasini cikariyorsa yeter bana 30 dolar olsunda dying light 2 aliyimexp her türlü geliyor ama bonus alınıyor mu bilmiyorum. Zaten bonusu tamamlamak için haftada 3 rekabetçi maç atman yeterli olacaktır
30 dolar biraz uzun sürer gibi. Keske zamanında 20 levele kassaydın 4 tane hesabım var o şekilde. (bu arada DL2 indirimde 16 dolardı keşke alsaydın.)Atarim ya eger parasini cikariyorsa yeter bana 30 dolar olsunda dying light 2 aliyim
Tam haftalik aldim yukledim alamadim epicten aldim ondanda launch olmuyor30 dolar biraz uzun sürer gibi. Keske zamanında 20 levele kassaydın 4 tane hesabım var o şekilde. (bu arada DL2 indirimde 16 dolardı keşke alsaydın.)
M4A1 - CYREXBıçak dahil olmamakla beraber şöyle bi ortalama 30-50 dolar civarı beğendiğiniz skinleri atabilir misiniz?
Iade talebi actim bir sonraki indirim haftasi ne zmn?sık sık indirime giriyor 22 - 16 dolar arasına indirimi bekle derim