MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,207
Sun in leo vardı eskiden pahalılaştıBeni pek sarmadı. Zula skini gibi
Sun in leo vardı eskiden pahalılaştıBeni pek sarmadı. Zula skini gibi
hocam dayanamadım bi 20 daha attım 30 saniyede battımdoğru hocam kafa kalmadı bende ben bi 20 lik daha attım gene battım![]()
gerçekten bi daha oynamıcam (inş)hocam dayanamadım bi 20 daha attım 30 saniyede battım
Ben bıraktım oynamayı hades alıcam 240 a hem hades oynarım hemde yanına bedavadan müzik kiti alırımhocam dayanamadım bi 20 daha attım 30 saniyede battım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerçekten bi daha oynamıcam (inş)
130 gold lazım 680 olması için şuan onu biriktirip salıcamBen bıraktım oynamayı hades alıcam 240 a hem hades oynarım hemde yanına bedavadan müzik kiti alırım
290tl yatırmışım bugüne kadar bende diyorum param niye bittiBen bıraktım oynamayı hades alıcam 240 a hem hades oynarım hemde yanına bedavadan müzik kiti alırım
160 attım ben bişeyde kazanamadım keşke bi 70 daha ekleyip hades alaymışım130 gold lazım 680 olması için şuan onu biriktirip salıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
290tl yatırmışım bugüne kadar bende diyorum param niye bitti
bataklık gibi bişey bu
siz gene kardasınız ben full zararben yine her türlü kardayım da yine de o paraları basmadan daha fazla kar edebilirdim
AAAAAAAAAAAAAAAA ben niye batıyom full son paramıda yedibi 20 daha attım 60'a katladım
banka hesabımda 300 lira var şuan birinin beni tutması lazım aaaaaaaaaaa
550kaç altın var hocam hesabınızda