Wifi kullanıyorum, ethernet kullanamam.wifi varsa ehternet
hocam wifi yaratır sorunWifi kullanıyorum, ethernet kullanamam.
ethernet kullanamamak benhocam wifi yaratır sorun
Niye hocam ?ethernet kullanamamak ben
Hocam modem uzakta, internet testi yaptığım zaman 100 le başlıyor 55 e kadar düşüyor upload da 16, ethernet kullanamıyorum. Kablo çekemem.Niye hocam ?
Hocam masaüstü.Laptop mu masaüstü mü? Wifi alıcısı mı var dahili mi ?
başka online oyunlarda sıkıntı olmuyor anlaşılan. Bende de cs2 de sorun oluyor csgo da bir şey yok. Wifi ile bağlanırsam csgo da sıkıntılı. Çok sık olmasa da ara ara ışınlanıyor ama ping stabil gözüküyor. Stabil gözükse bile öyle olmuyor demekki. Ethernet çekince düzeldi çünkü.Hocam masaüstü.
![]()
Grc Accessory 1300 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı 2.4ghz 5ghz New Free Windows 7/8/10/11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grc Accessory 1300 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı 2.4ghz 5ghz New Free Windows 7/8/10/11 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
marka farklı olabilir bunu kullanıyorum, indirme sorunu falan çekmiyorum hatta sadece csye özgü bişeymiş gibi geliyor bana.
Ethernet çekmek isterdim ama kablo çekemem modemi de odama alamam.Sana gelen wifi sinyali kayıp oluyordur, o yüzden ışınlanman normal. Ethernetle oynamalısın.