Neler Yeni

CS:GO 70-80 ping ile ışınlanma problemi

Kenaster

80+
Arkadaşlar 50 ping ile bile ışınlandığım oldu bizzat az önce yoldaş öncesi ısınmada yaşadım, maç oynanmaz hale geliyor, 70-80 ping ile aşırı ışınlanma problemi çekiyorum ne yapmalıyım?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Laptop mu masaüstü mü? Wifi alıcısı mı var dahili mi ?

Kenaster

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop mu masaüstü mü? Wifi alıcısı mı var dahili mi ?
Hocam masaüstü.

marka farklı olabilir bunu kullanıyorum, indirme sorunu falan çekmiyorum hatta sadece csye özgü bişeymiş gibi geliyor bana.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Hocam masaüstü.

marka farklı olabilir bunu kullanıyorum, indirme sorunu falan çekmiyorum hatta sadece csye özgü bişeymiş gibi geliyor bana.
başka online oyunlarda sıkıntı olmuyor anlaşılan. Bende de cs2 de sorun oluyor csgo da bir şey yok. Wifi ile bağlanırsam csgo da sıkıntılı. Çok sık olmasa da ara ara ışınlanıyor ama ping stabil gözüküyor. Stabil gözükse bile öyle olmuyor demekki. Ethernet çekince düzeldi çünkü.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Berk
Sana gelen wifi sinyali kayıp oluyordur, o yüzden ışınlanman normal. Ethernetle oynamalısın.

Kenaster

80+
En iyisi modemi tam iki odanın ortasını almak, 1 2 3 bu rakamları oda olarak düşünelim, ben 1 deyim modem 3'de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana gelen wifi sinyali kayıp oluyordur, o yüzden ışınlanman normal. Ethernetle oynamalısın.
Ethernet çekmek isterdim ama kablo çekemem modemi de odama alamam.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
merhaba dostum herhangi bir wireless urun kullaniyor musun? birde oyunda paket kaybi aliyor musun?

Top Bottom