CS:GO 70-80 ping ile ışınlanma problemi

Kenaster

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar 50 ping ile bile ışınlandığım oldu bizzat az önce yoldaş öncesi ısınmada yaşadım, maç oynanmaz hale geliyor, 70-80 ping ile aşırı ışınlanma problemi çekiyorum ne yapmalıyım?

Laptop mu masaüstü mü? Wifi alıcısı mı var dahili mi ?

Laptop mu masaüstü mü? Wifi alıcısı mı var dahili mi ?
Hocam masaüstü.

marka farklı olabilir bunu kullanıyorum, indirme sorunu falan çekmiyorum hatta sadece csye özgü bişeymiş gibi geliyor bana.

Hocam masaüstü.

marka farklı olabilir bunu kullanıyorum, indirme sorunu falan çekmiyorum hatta sadece csye özgü bişeymiş gibi geliyor bana.
başka online oyunlarda sıkıntı olmuyor anlaşılan. Bende de cs2 de sorun oluyor csgo da bir şey yok. Wifi ile bağlanırsam csgo da sıkıntılı. Çok sık olmasa da ara ara ışınlanıyor ama ping stabil gözüküyor. Stabil gözükse bile öyle olmuyor demekki. Ethernet çekince düzeldi çünkü.

Sana gelen wifi sinyali kayıp oluyordur, o yüzden ışınlanman normal. Ethernetle oynamalısın.

En iyisi modemi tam iki odanın ortasını almak, 1 2 3 bu rakamları oda olarak düşünelim, ben 1 deyim modem 3'de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sana gelen wifi sinyali kayıp oluyordur, o yüzden ışınlanman normal. Ethernetle oynamalısın.
Ethernet çekmek isterdim ama kablo çekemem modemi de odama alamam.

merhaba dostum herhangi bir wireless urun kullaniyor musun? birde oyunda paket kaybi aliyor musun?

Geri