Neler Yeni

CS:GO 70-80 ping ile ışınlanma problemi

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Dostum wifi den oynadığın için sorun yaşıyorsun yapabileceğin en iyi çözüm modemi odana çekip ethernet kablosuyla bağlanman ve ekstra olarak bir wifi güçlendirici alıp bahsettiğin 3 numaralı odaya onu takman hem sen sorun yaşamazsın hem wifi ye bağlı diğer odadakiler sorun yaşamaz ben laptoptan masaüstüne geçince bu kararı almıştım ama keşke daha önce yapsaydım resmen rezillik rekabetçi fps oyunlarını wifiden oynamak modem dibinde bile olsa sorun yaşayabiliyorsun

Kenaster

80+
Dostum wifi den oynadığın için sorun yaşıyorsun yapabileceğin en iyi çözüm modemi odana çekip ethernet kablosuyla bağlanman ve ekstra olarak bir wifi güçlendirici alıp bahsettiğin 3 numaralı odaya onu takman hem sen sorun yaşamazsın hem wifi ye bağlı diğer odadakiler sorun yaşamaz ben laptoptan masaüstüne geçince bu kararı almıştım ama keşke daha önce yapsaydım resmen rezillik rekabetçi fps oyunlarını wifiden oynamak modem dibinde bile olsa sorun yaşayabiliyorsun
Ya aslında sinyal güçlendirici almayı çok düşündüm ama cidden şu pcye yaptığım masraflar beni bunalttı artık daha dün 2k mouse aldım bezdim artık masraflardan, direk modemi 3 numaralı odaya koymayı düşünüyorum hocam.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Ya aslında sinyal güçlendirici almayı çok düşündüm ama cidden şu pcye yaptığım masraflar beni bunalttı artık daha dün 2k mouse aldım bezdim artık masraflardan, direk modemi 3 numaralı odaya koymayı düşünüyorum hocam.
Dostum 2k mouse alıp 250 tl ye güçlendirici almazsan o mouse un sana vermesi gereken hazzı yaşayamadan soğursun fps den :D çok bir para değil 250 tl yani ama yine de senin kararın çok rahat edersin ve aşırı fark edince ben şimdiye kadar neden yapmamışım diye pişman olursun değil yan odana masanın altına da koysan o ping dalgalanmaları olacak çünkü dediğim gibi.

Kenaster

80+
Dostum 2k mouse alıp 250 TL ye güçlendirici almazsan o mouse un sana vermesi gereken hazzı yaşayamadan soğursun fps den :D çok bir para değil 250 TL yani ama yine de senin kararın çok rahat edersin ve aşırı fark edince ben şimdiye kadar neden yapmamışım diye pişman olursun değil yan odana masanın altına da koysan o ping dalgalanmaları olacak çünkü dediğim gibi.
Hocam xiami router almıştım, o router da 5g görmüyordu bende kullanmayı bıraktım, şuan almak istesem 1k 2k falan diye biliyorum. Zaten interneti taşımaya karar verdim, yoksa o paraya mouse almazdım.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Bahsettiğim şey router değil dostum wifi güçlendirici yani şu;

bunu al modemi odana çek interneti de uygulamasından bağla evin ortasına koy neredeyse her yerden çeker 500m2 değilse eviniz daha uygun fiyatlı var mı bilmiyorum ama bu işini görür ve fiyatı da gayet makul.

Kenaster

80+
Bahsettiğim şey router değil dostum wifi güçlendirici yani şu;

bunu al modemi odana çek interneti de uygulamasından bağla evin ortasına koy neredeyse her yerden çeker 500m2 değilse eviniz daha uygun fiyatlı var mı bilmiyorum ama bu işini görür ve fiyatı da gayet makul.
Bende de bu var, pro mu bilmiyorum ama 5g desteklemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,929
Üyeler
167,742
Son üye
hakahikocu0
Top Bottom