- Reaksiyon skoru
- 107
ama rakipler SGyi az aldığı için ctydeyken yerden sürekli alamazsın. Ama AKyi sürekli yerden alabilirsinSG 553'de kafaya tek atıyor ama işte AK'den kat ve kat iyi oynuyorum.
ama rakipler SGyi az aldığı için ctydeyken yerden sürekli alamazsın. Ama AKyi sürekli yerden alabilirsinSG 553'de kafaya tek atıyor ama işte AK'den kat ve kat iyi oynuyorum.
Zorunlu olunca atıyorum elimde MP7 var direk AK alıyorum ve az çok oynuyorum ama genelde oynayamıyorum yaama rakipler SGyi az aldığı için ctydeyken yerden sürekli alamazsın. Ama AKyi sürekli yerden alabilirsin
AK spray atabilen için dünyanın en iyi silahı ama alışmak biraz zor, gerçi adamı tararken sadece aşağı tutsanız nişangahı o bile bazen yetiyor.P90, AUG, SG 553, M4A4 ve diğer tüm hafif makineliler ile çok iyi oynuyorum ama AK47'de öyle değil. Sizce önemli bir silah mı AK-47 çünkü AK çektiğim an direk yok oluyorum sonuncuyum ama saydığım silahlarla hep oyun 2.'siyim.
Hocam keleş ikiyim bende sizin gibi ak kullanamıyorum ileri ranklarda ssg yada aug la headshot atarsan sıkıntı olmuyorSG 553'de kafaya tek atıyor ama işte AK'den kat ve kat iyi oynuyorum.