CS:GO aniden donuyor

Sağ tıklayınca radeon ayarları çıkıyorsa ordan öğrenebilrisin sürümü.
CS:GO kısayoluna mı sağ tıklamam lazım ?
Post automatically merged:

Bu ekranda donup kalıyor ileriye gidemiyorum

beyler yok mu bi fikri olan ?

bu sefer de oyun açılıyo ama ekranda ölü piksel testi gibi mavi kırmızı beyaz siyah tam ekran slayt şeklinde renkler geliyo

tamam beyler çözdüm. Görüntü ayarları "otomatik:çok yüksek" olarak default geliyomuş o yüzden donuyomuş,ayarları düşürünce sıkıntı çözüldü. Teşekkürler ilgilenen herkese.

Ekler

• cs.webp
    cs.webp
    8.3 KB · Hit: 94
Son düzenleme:
Arkadaşlar sistemi 2 gün önce topladım,bios ve windows 10 kurulumu bittikten sonra gerekli windows güncellemelerini yaptım. Daha sonra PUBG Mobile ve CS:GO yükledim. PUBG'de herhangi bir problem yok ama CS:GO açtığımda menüde aniden donup kalıyor. Görüntü ayarlarını yaparken 3-4 defa arka arkaya dondu,her donduğunda görev yöneticisinden oyunu kapatıp tekrar açmam gerekiyor. birkaç defa donduktan sonra oyuna girebilmek adına ayarlara dokunmadan direk oyuna girmeyi denedim girdim 3-4 dakika oynadım yine dondu. ekran donunca mouse hareket ediyor ama tıkladığım şey açılsa bile ekran donduğu için görünmüyor. NE yapmam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistem;

Ryzen 3 3200g
Msi a320m-a pro
XPG Gammix D30 8gb 3200mhz single kit ram
Crucial BX500 240gb ssd
Aynı sorun bende oldu bugün GeForce Experienceda aniden yeniden oynatmayı açmıştım kaptınca düzeldi. GeForce Experienceı da ctrl+z den açıyorsun eğer açıksa sorun o olabilir

Son düzenleme:
Geri