RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,079
Sağ tıklayınca radeon ayarları çıkıyorsa ordan öğrenebilrisin sürümü.valla çok anlamıyorum açıkçası ama dün indirdim oyunu günceldir heralde
Sağ tıklayınca radeon ayarları çıkıyorsa ordan öğrenebilrisin sürümü.valla çok anlamıyorum açıkçası ama dün indirdim oyunu günceldir heralde
CS:GO kısayoluna mı sağ tıklamam lazım ?Sağ tıklayınca radeon ayarları çıkıyorsa ordan öğrenebilrisin sürümü.
Aynı sorun bende oldu bugün GeForce Experienceda aniden yeniden oynatmayı açmıştım kaptınca düzeldi. GeForce Experienceı da ctrl+z den açıyorsun eğer açıksa sorun o olabilirArkadaşlar sistemi 2 gün önce topladım,bios ve windows 10 kurulumu bittikten sonra gerekli windows güncellemelerini yaptım. Daha sonra PUBG Mobile ve CS:GO yükledim. PUBG'de herhangi bir problem yok ama CS:GO açtığımda menüde aniden donup kalıyor. Görüntü ayarlarını yaparken 3-4 defa arka arkaya dondu,her donduğunda görev yöneticisinden oyunu kapatıp tekrar açmam gerekiyor. birkaç defa donduktan sonra oyuna girebilmek adına ayarlara dokunmadan direk oyuna girmeyi denedim girdim 3-4 dakika oynadım yine dondu. ekran donunca mouse hareket ediyor ama tıkladığım şey açılsa bile ekran donduğu için görünmüyor. NE yapmam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sistem;
Ryzen 3 3200g
Msi a320m-a pro
XPG Gammix D30 8gb 3200mhz single kit ram
Crucial BX500 240gb ssd