Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,282
18 Ocak 2024'de gelirhangi tarihe göre ne zaman gelir
18 Ocak 2024'de gelirhangi tarihe göre ne zaman gelir
Niye verilmesin hocam ?Yanlışınız var 2023 Aralıktan sonra 5 yıllık tecrübe rozeti verilmemekte diye biliyorum
hocam level atladığınızda gelmesi lazım diye biliyorumFotoda gösterildiği gibi ilk cs oynamaya başlandığı zaman 26.08.2018 bugün üstünden tam 5 yıl geçti fakat 5 yıllık tecrübe rozetim gelmedi nedeni nedir acaba ?
nedenYanlışınız var 2023 Aralıktan sonra 5 yıllık tecrübe rozeti verilmemekte diye biliyorum
Konuyla alakasız ama chrome tema linki atabilrimisin ?Fotoda gösterildiği gibi ilk cs oynamaya başlandığı zaman 26.08.2018 bugün üstünden tam 5 yıl geçti fakat 5 yıllık tecrübe rozetim gelmedi nedeni nedir acaba ?
Konuyla alakasız ama chrome tema linki atabilrimisin ?
vermesi lazım öyle olursa saçma olurBir yerde okumuştum ama kaynağı unuttum tam emin değilim yani 2018 aralık öncesi açılan hesaplara rozet veriliyordu öyle okumuştum
Bugün gelir hocam. Az sakin olun bı gün bitsin. Rozet için sabırsızlık normal ama.Fotoda gösterildiği gibi ilk cs oynamaya başlandığı zaman 26.08.2018 bugün üstünden tam 5 yıl geçti fakat 5 yıllık tecrübe rozetim gelmedi nedeni nedir acaba ?