CS:GO da grafikler bozuluyor

Reaksiyon skoru
0
ben bu hatadan bıktım yardımcı olucak varsa başımızın üstünde yeri var driver eski kurdum yok yeni kurdum yok

de_dust20001.webp

Merhaba bilgisayarının özelliklerini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim (y)

Merhaba bilgisayarının özelliklerini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim (y)

intel celeron 1000m 1.80 ghz

intel hd grafik family

4 gb DDR 3 1333mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimsemi bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olabilirmisin

Son düzenleme:
intel celeron 1000m 1.80 ghz

intel hd grafik family

4 gb DDR 3 1333mhz
Tahmin edebileceğin gibi bu hata ekran kartından kaynaklı,
CSGO hep aynı kalmıyor, her güncellemde daha iyi grafikler sunabilmek için bir şeyler değişiyor. Ve ekran kartları buna her zaman ayak uyduramayabiliyor, yani bu bi hata değil ekran kartın artık CSGO için yetersiz kalıyor. He illada CSGO oynayacam dersen grafik ayarlarını düşürmeni öneririm o da kafi gelmezse “CSGO ULTRA LOW GRAPHİCS” gibi şeyleri google da aratarak çıkan sonuçları uygulamanı tavsiye ederim.
UMARIM İŞİNE YARAR (y) :)

Tahmin edebileceğin gibi bu hata ekran kartından kaynaklı,
CSGO hep aynı kalmıyor, her güncellemde daha iyi grafikler sunabilmek için bir şeyler değişiyor. Ve ekran kartları buna her zaman ayak uyduramayabiliyor, yani bu bi hata değil ekran kartın artık CSGO için yetersiz kalıyor. He illada CSGO oynayacam dersen grafik ayarlarını düşürmeni öneririm o da kafi gelmezse “CSGO ULTRA LOW GRAPHİCS” gibi şeyleri google da aratarak çıkan sonuçları uygulamanı tavsiye ederim.
UMARIM İŞİNE YARAR (y) :)

zaten en düşükte kullanıyorum keşke işime yarasaydı

Harici bir ekran kartı tak. Fiyatları aşırı uçuk değil. Özellikle cs oynıyacaksan.

Başlatma seçeneklerini ayarla kısmına bu kodu yapıştır '-noubershader' ve yerel dosyalar kısmından oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula de. Galiba bu sorun bir güncellemeden sonra başladı, işlemciye gömülü olan gpu ile oynamayı deneyen kişilerde oluyor.

Geri