İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 3,406
Ah şu wattman hatalarıGördüm hocam teşekkür ederim şu an onu deniyorum.
Şaşırtıcı bir şekilde WattMan yediğimi fark ettim.
Alıntıyı görüntüle
Ah şu wattman hatalarıGördüm hocam teşekkür ederim şu an onu deniyorum.
Şaşırtıcı bir şekilde WattMan yediğimi fark ettim.
Alıntıyı görüntüle
Yapacak bir şey yok hocamAh şu wattman hataları![]()
Bende de çok oluyordu servise gönderdim. BIOS güncellemesi yaptılar düzeldi.Yapacak bir şey yok hocam.
Komik geldi bana.
Önceki sürümlerde bir sorun yoktu.Bende de çok oluyordu servise gönderdim. BIOS güncellemesi yaptılar düzeldi.
Olabilir hocam. WHQL onaylı değil 20.7.2Önceki sürümlerde bir sorun yoktu.
20.7.2'de olduğum için ondan şüpheleniyorum.
20.2.2 geçeceğim şimdi.
Evet.Olabilir hocam. WHQL onaylı değil 20.7.2
Görev yöneticisinden Steam Client Boostpaper 32 bit gibi bişey var onun görevini sonlandır. Sonra tekrar aç
Denedim hocam olmadı.Görev yöneticisinden Steam Client Boostpaper 32 bit gibi bişey var onun görevini sonlandır. Sonra tekrar aç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
sende biraz altlarda olabilir.
Hocam bunu yaptım şimdi de şöylehttps://www.technopat.net/sosyal/konu/cs-go-fatal-error-hatasi.1011089/ bu konuda çözmüşler istersen bir o adımları dene.
Allah allah ne garip bir sorunmuş. Valla komple kökten sil yeniden yükle olmazsa format şart.Denedim hocam olmadı.
Şu an eski sürücüye geçiyorum WattMan aldığımdan dolayı.
Başka bir forumda sorunu çözülen birinden gördüm onu deneyeceğim bi yüklensin.
Yardımınız için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunu yaptım şimdi de şöyle.
Alıntıyı görüntüle
Hocam beta programından dolayı falan şüpheleniyorum güncelleme gelmiş galibaAllah allah ne garip bir sorunmuş. Valla komple kökten sil yeniden yükle olmazsa format şart.
İnşallah hocam Technopat'da 2 gün önce aynı senin gibi sorun yaşayan biri konu açmış. Son güncellemeden sonra oldu diyordu.Hocam beta programından dolayı falan şüpheleniyorum güncelleme gelmiş galiba.
Bakalım inşAllah çözülür.