Arkadaşlar ben cs de 150 fps civarı alıyorum ama bunun çok daha yüksek olması gerek. Benden daha kötü pc ye sahip arkadaşlarım 300 fps alıyor aynı ayarlarda bunun çözümü nedir. 4:3 en düşük te oynuyorum(valoda en yüksekte 16:9 da 200 fps)
Arkadaşlarımda cfg yok ama fps max 0 yazmadım ama olayın o olduğunu sanmıyorum çünkü arada bir fps 100 lere düşüyor"Fps_max 0" komutunu yazdın mı, ayrıca arkadaşların cfg kullanıyor olabilir mi?
Yazarsan max fps değerin yükselirse, min fps değerin de yükselebilir.Arkadaşlarımda cfg yok ama fps max 0 yazmadım ama olayın o olduğunu sanmıyorum çünkü arada bir fps 100 lere düşüyor
Valorantta en yüksekte 170 200 arası rdr 2 de ultra medium arası 50 60 fpsYazarsan max fps değerin yükselirse, min fps değerin de yükselebilir.
Diğer oyunlarda kartının fps i nasıl? Direkt internetten 5600xt gaming test diyip ordaki bazı oyunlarla fps karşılaştırabilir misin?
Peki yt testlerinde durum nedir benzer mi?Valorantta en yüksekte 170 200 arası rdr 2 de ultra medium arası 50 60 fps