CS Go Güven Faktörü Düşük

bpolat09

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Öncelikle Selam Uzun Bir Süreden Sonra CSGO ya Tekrar Başladım. Bi Süre Rankım DMG Olmasına Rağmen 4 Silver Arkadaşla Beraber Rekabetçi Oyun Girdim. Fazla Report Yemiş Olabilirm Onlara Göre Daha Fazla Adam Vuruyordum. Güven Faktörüm Kırmızıya Düştüğü İçin Karşıma Hile'li Oyuncu Gelme Olasılığı Yüksek Oynadığım Oyunlardan Zevk Alamaz Hale Geldim. Güven Faktörü Nasıl Yükseltilir. Bilgisi Olan Yardımcı Olursa Sevinirim. ☺

Birlikte girdiğin oyunculardan övgü iste. ByNoGame de 3 tl ye 100 150 övgü atan kişiler de var. (NOT: topluluk sunucularından atılan övgüler kayıt edilmiyor.)

steamda ne kadar oyun satın aldığın .steamdaki seviyen.oyunlardaki saatin.yediğin reportlar. aldığın övgüler. güven faktörünü etkiliyor (klavyem ingilizce virgülü bulamadım nokta koydum idare et :ROFLMAO: )

steamda ne kadar oyun satın aldığın .steamdaki seviyen.oyunlardaki saatin.yediğin reportlar. aldığın övgüler. güven faktörünü etkiliyor (klavyem ingilizce virgülü bulamadım nokta koydum idare et :ROFLMAO: )
yani aslında aldığım oyun sayısı ve diğer şeyler de sıkıntı yok tek sorun report olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözerim hala bulamadım

ondan deil kankamcok fazla report yiyince oluyort

Güven faktörü CS maçlarındaki yaptığın hareketlerle alakalı report yemen sorun değil ancak oyundan çıkman, insanlarla laf dalaşına girmen gibi durumlar bunu etkiliyor.

Birlikte oynadığın kişiler hile olarak yakalanmış veya kendin report yemişsen güven faktörü düşüyor.

O rütbede iken silverlerle girmezsin yani.

Geri