Neler Yeni

Cs Go Hi̇le Yapan Oyuncu

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Adam kayıtlarda hile olduğu anlaşılmasın diye çok ince davranmış boş olduğunu bilse bile her duvar dibine vb. bakıyor ama boş olduğunu bildiği yerlere öylesine baktığı hızlı bakıp geçmesinden belli oluyor :D Bir dahaki sefere buna dikkat etse hayatta banlanmaz
VAC BAN SYSTEM: BEN YOKUM

ggokalp12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
gokalp guol
adam ne kutu kasmıştır be :kekw:
Aga ben hilesiz seçkinde bile parami fazlaaa fazlaaa amorti ettiysem ve hatta artik kasa açmaya bile başladiysam bu elamani dusunemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen arkadaşın steam profilini incelesen anlarsın hile olup olmadığını oyunlarda başarımları full bunları fullemek öle 30 100 saat de olmuyor 6 saat oynamış başarım full mesala oyunu ben oynadım öle 6 saatde başarım fulleyemessin istersen indir oyna

1 dk oynamış left 4 dead başarım full hile değil ccanım
nasıl hile olucak biraz düşünün inceleyin kuru kuruya raporlayın demiyorum

1 dk oynamış left 4 dead başarım full hile değil ccanım
nasıl hile olucak

PUBG hiç oynamamış başarım full

portal 12 dk oynamış full başarım
Bunu benim kuzenimde yapiyor kart kasmak için 60 kurusa oyun alip b*ta birakiyor kart kasiyor

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Bende yorum yapmak istiyorum. Öncelikle adamın profiline yazdıkların gereksiz. İkinci olarak maçın full kaydını paylaşmadığın ve hem tekrar izlerken hem de videoya alınması oyunun yumuşaklığını düşürüyor ve net bir sonucu engelliyor. Ayrıca vuruşlar bana hile gibi gelmedi. Çoğu yerde ses vermişsiniz hatta. 3000 saat ile de bu kadar olsun. Verilmiş olabilecek infoları, saklandım derken kendini açık etmiş olabilecek takım üyelerini saymıyorum bile.

Adamın profilinde 3 yıldır hile yazanlar var demek ki geç de güç de olabiliyormuş :)
Az çok Cs Go oynayan ve kendini geliştirmeye çalışan herkesin profilinde bu tarz yorumlar var.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom