Merhabalar, neler yeniye yazdıktan sonra birisinin "CS:GO için rehber yapar mısın?" demesinden sonra aklıma böyle bir fikir geldi. Umarım rütbe yükselememe sebepleri aim olan arkadaşlarımızın işine yarar. Ek olarak şunu da belirteyim, bu rehber sadece aim çalışmasına odaklıdır. Herhangi bir harita ve taktiksel bilgilerle ilgili mesajlar içermemektedir.
Bunu söyleme sebebimi çoğu CS:GO'yu uzun zamandır oynayan birisi bilir ancak şöyle bir örnekle açıklayabilirim:
Gördüğünüz gibi eğer görüntü ayarınızı 5:4 veya 4:3'e kısarsanız oyuncu modelleri genişler, bu sayede adamları bir nebze de olsa daha kolay vurabilirsiniz. Ek olarakta 1080p görüntüye göre daha fazla FPS alabilirsiniz.
Ben "1280x1024" görüntü kalitesinde oynamaktayım.
Bunun için isterseniz kendiniz oyun ayarından yapın, isterseniz direkt profesyonel veya tanınan kişilerin nişangahlarını otomatik olarak uygulayın.
Hazır nişangah bulmak için buraya göz atabilirsiniz: TIKLAYIN.
Uygun nişangahı bulmayı siz kendi kişiselleştirmenize göre ayarlayabilirsiniz, buna karışmak istemezdim ama bir detaya değinmeden geçmek istemiyorum.
Lütfen nişangahınızı bu kadar aralıklı yapmayın.
Benim kullandığım nişangahlar:
Hassasiyetinizi ayarlamak için bu atölyeyi ekleyin, ilerde de işimize yarayacak: TIKLAYIN.
Atölyeye girdikten sonra mevcut veya ayarladığınız hassasiyetin uygun olup olmadığını şu şekilde anlayabilirsiniz:
Benim hassasiyet ayarlarım:
Benim yaptığım hareketler:
OneTap çalışması:
Flick çalışması:
2'li veya 3'lü Flick çalışması:
Seri (Hızlı) Serbest Çalışma:
Rehberim burada sona ermiştir. Eğer bir problem çıkarsa aşağıya yanıt olarak yazabilirsiniz. İşinize yaradıysa ne mutlu bana, kendinize iyi bakın ve bir sonraki rehberimde görüşmek dileğiyle...
Düzenleme: Arkadaşlar görüntü ayarı önerisi sunma sebebim rehberin aim odaklı olması. Rehberin sadece aim geliştirme odaklı olduğunu lütfen unutmayın.
Görüntü ayarını 5:4 veya 4:3 yapın
Bunu söyleme sebebimi çoğu CS:GO'yu uzun zamandır oynayan birisi bilir ancak şöyle bir örnekle açıklayabilirim:
Gördüğünüz gibi eğer görüntü ayarınızı 5:4 veya 4:3'e kısarsanız oyuncu modelleri genişler, bu sayede adamları bir nebze de olsa daha kolay vurabilirsiniz. Ek olarakta 1080p görüntüye göre daha fazla FPS alabilirsiniz.
Ben "1280x1024" görüntü kalitesinde oynamaktayım.
Uygun nişangahı bulun
Bunun için isterseniz kendiniz oyun ayarından yapın, isterseniz direkt profesyonel veya tanınan kişilerin nişangahlarını otomatik olarak uygulayın.
Hazır nişangah bulmak için buraya göz atabilirsiniz: TIKLAYIN.
Uygun nişangahı bulmayı siz kendi kişiselleştirmenize göre ayarlayabilirsiniz, buna karışmak istemezdim ama bir detaya değinmeden geçmek istemiyorum.
Lütfen nişangahınızı bu kadar aralıklı yapmayın.
Benim kullandığım nişangahlar:
- CSGO-JTdJA-f95bn-YXovK-PCJ2J-JHbtH (yeni)
- CSGO-4SMuU-Lbhxb-WpXpY-eoPbr-p2n6J (eski)
- CSGO-YhDAz-9wyO6-dNmZf-TSyNY-BcoAL (en eski)
Hassasiyetinizi ayarlayın
Hassasiyetinizi ayarlamak için bu atölyeyi ekleyin, ilerde de işimize yarayacak: TIKLAYIN.
Atölyeye girdikten sonra mevcut veya ayarladığınız hassasiyetin uygun olup olmadığını şu şekilde anlayabilirsiniz:
Benim hassasiyet ayarlarım:
- Fare Hassasiyeti : 1.65
- Yakınlaştırma Hassasiyeti : 0.90
- Raw Girişi : Açık
- Fare İvmesi : Açık
Aim Çalışması
Benim yaptığım hareketler:
OneTap çalışması:
Flick çalışması:
2'li veya 3'lü Flick çalışması:
Seri (Hızlı) Serbest Çalışma:
Rehberim burada sona ermiştir. Eğer bir problem çıkarsa aşağıya yanıt olarak yazabilirsiniz. İşinize yaradıysa ne mutlu bana, kendinize iyi bakın ve bir sonraki rehberimde görüşmek dileğiyle...
Düzenleme: Arkadaşlar görüntü ayarı önerisi sunma sebebim rehberin aim odaklı olması. Rehberin sadece aim geliştirme odaklı olduğunu lütfen unutmayın.
Eğer hem aim geliştirmeli hem de taktiksel bir rehber olsaydı istediğinizi seçin derdim veya 16:10 veya 16:9 önerirdim çünkü o çözünürlüğün görüş açısı daha geniş.bu rehber sadece aim çalışmasına odaklıdır.
Son düzenleme: