Neler Yeni

Öneri Cs go için kulaklık, mouse ve klavye önerisi

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
Dostlar kulaklık olarak cloud 2 düşünüyorum ama sizede yine sorayım dedim. Max bütçe 800 tl. Klavye ve mouse içinde 370 tl. Eğer kulaklığı daha az bir fiyata bulursam arta kalan parayı mouse ve klavye ye ekleyeceğim. Mouse olarakta g102 düşündüm ama nasıldır? Klavye(mekanik) mouse kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Müzikte dinliyorum bu arada müzik tarafında da iyi iş çıkarırsa iyi olur benim için. Teşekkürler şimdiden. 😊

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Mouse olarak ricam 110
Kulaklık hs50
Gamepower warlock veya ogre

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
selam dostum, bence CS:GO için en önemli şey kulaklıktır ve Cloud2 yi kullanan biri olarak kesinlikle öneririm klavye ve mouse tamamen senin rahat ettiğin ergonomik olur mesela ben biraz daha hafif büyük mouse sevdiğim için steelseries rival300 kullanıyorum fiyatı şu an sanırım 250tl dolaylarında klavye ise bilek destekli ve desteksiz olarak nasıl istiyorsan ona göre önerelim.

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
mouse logitech g102 küçük elliler için tasarlanmış eliniz büyükse steelseries rival 300s tavsiye ederim klavye James Donkey 610s alınabilir gamepower ürünlerini tercih etmiyorum kısa ömürlü bence

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse olarak ricam 110
Kulaklık hs50
Gamepower warlock veya ogre
Arkadaşımda rival serisinden bir mouse vardı ama modelini tam hatırlamıyorum elime büyük gelmişti biraz ve rahatsız olmuştum tam kavrayamıyordum çünkü bu da büyük müdür?
Mesaj otomatik birleştirildi:

selam dostum, bence CS:GO için en önemli şey kulaklıktır ve Cloud2 yi kullanan biri olarak kesinlikle öneririm klavye ve mouse tamamen senin rahat ettiğin ergonomik olur mesela ben biraz daha hafif büyük mouse sevdiğim için steelseries rival300 kullanıyorum fiyatı şu an sanırım 250tl dolaylarında klavye ise bilek destekli ve desteksiz olarak nasıl istiyorsan ona göre önerelim.
Farketmez ama destek olursa iyi olur tabi.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Benim kullandıklarım :
Artics 3
G300s
Gamepower ogre

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım kulaklık olarak arctis 5 alacağım mouse olarakta g102 (İnternet kafede falan kullandığım için) klavye bulamadım ama hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye için 1 ay daha bekleyip bir 170 tl daha ekleyeceğim 370 tl ye klavye önerilerinizi alabilir miyim?

Top Bottom