S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
bitti mi dayi
Abi o nereden bilsin, üzüldüğünde, ailevi problemler yaşadığında csye girip kafa dağıtmamış ki. Bu arada 1800 saat fazla değil çok kasma kendini.Ne Anlayaman 1800 Saat Oynayan 4 Yıldır İçinden Geçmediğim Oyundan Mı Ben Anlamam Sadece Fazla Abartıyorsunuz Bitti Gitti Yeter Anladık
Bitti yeğenbitti mi dayi
Gözümü kapattığımda 10 yıl kafamın içinde film şeridi gibi döndü![]()
1800 saat oynamış bu oynamış ama boş oynamış kafa dağıtmaya,arkadaşlara , eğlenceye oynamamış belli oluyorAbi o nereden bilsin, üzüldüğünde, ailevi problemler yaşadığında csye girip kafa dağıtmamış ki. Bu arada 1800 saat fazla değil çok kasma kendini.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bitti yeğen
Dedim ya daha yeni, arkadaşın attığı şarkıyla kafamda 10 senem döndü.1800 saat oynamış bu oynamış ama boş oynamış kafa dağıtmaya,arkadaşlara , eğlenceye oynamamış belli oluyor
zaten haberlere bu muziklerle bakinca iyice hos oluyorsunDedim ya daha yeni, arkadaşın attığı şarkıyla kafamda 10 senem döndü.
hatirliyor musun csgo bedavaydi bi ara 21 level olan prime oluyordu. anlik 1.8m gormustu ne gunlerdihakkatten öyle tüm anıların gözünün önüne geliyor
bu arkadasin sikintisi ne acabaah lan benim 2. hesap 21 seviye yaptım da prime olmuştu ah ah ahh