bre gafil senin haddine mi milletin hangi konuyu konuşması çok rahatsız oluyorsan uza buralardanHocam Bence Sen Adamla Konuşurken Araya Saçma Olma Konuyu Kapadık Zaten Uzatma
klasik toxic işte salla gitsinKanka boşver takma dengesizin birine denk geldik gece gece az daha konuşursak bu iş kötüye gider muhattap olmayacağım daha
Hay ağzından bal damlıyor kardeşim hakkını erdim de uzadı şükürbre gafil senin haddine mi milletin hangi konuyu konuşması çok rahatsız oluyorsan uza buralardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
klasik toxic işte salla gitsin
para yoktu 72 tane alabildim sadecebeyler bu arada belirtiyim kapsullerin fiyatlari yavastan ucuyor gibi
sabah almistim 200 tane bizim biloda 1000 tane var parayi vuracak opara yoktu 72 tane alabildim sadece
1000 tane falan alabilmek isterdim
şimdiki fiyattan ekleme yapsam mısabah almistim 200 tane bizim biloda 1000 tane var parayi vuracak o
kanka SAS diye biriyle maç oynadın mısabah almistim 200 tane bizim biloda 1000 tane var parayi vuracak o
yok sabahtan beri girmedim daha. uzun sure tutacaksan 8 liradan alşimdiki fiyattan ekleme yapsam mı
kanka SAS diye biriyle maç oynadın mı
sabah değil son 1 ay falanyok sabahtan beri girmedim daha. uzun sure tutacaksan 8 liradan al
IHERWIERATRAWETAWE80 Sen Neden Kudurup Salça Oluyun Hayırdır ? Asıl Senin Ne Haddine Bana Atar Yapıyon Sana Mı Soracak Millet Ne Konuşacağını İstediğimi Derim Sana Nebre gafil senin haddine mi milletin hangi konuyu konuşması çok rahatsız oluyorsan uza buralardan
klasik toxic işte salla gitsin
Sana Ceva Veriyoz Sen Bana Atar Yapıyon Senin Gibi Bir Cahille Daha Fazla Polemiğe Girmemk İçin Sonlandırma Diyelim Sohbeti+9 velet triplerine girdi birisi size evet sensin derse onun uyduracak bir şeyi kalmamıştır hahahahah buna güldüm işte yolun sonu senin için başkasına salça olmaya bak sen![]()
![]()
![]()
![]()
KAJSLDASDLŞASJDŞALSD
Sen Nerden Biliyon Oğlum Benim Hayatımıda Konuşuyon En Hüzünlüde Psikolojisi Bozukda Sizsiniz Tamam Arkadaş Allah AllahAbi o nereden bilsin, üzüldüğünde, ailevi problemler yaşadığında csye girip kafa dağıtmamış ki. Bu arada 1800 saat fazla değil çok kasma kendini.
Bitti yeğen
Uza burdan insan gibi hareketlerin yok seninIHERWIERATRAWETAWE80 Sen Neden Kudurup Salça Oluyun Hayırdır ? Asıl Senin Ne Haddine Bana Atar Yapıyon Sana Mı Soracak Millet Ne Konuşacağını İstediğimi Derim Sana Ne
Sana Ceva Veriyoz Sen Bana Atar Yapıyon Senin Gibi Bir Cahille Daha Fazla Polemiğe Girmemk İçin Sonlandırma Diyelim Sohbeti
Sen Nerden Biliyon Oğlum Benim Hayatımıda Konuşuyon En Hüzünlüde Psikolojisi Bozukda Sizsiniz Tamam Arkadaş Allah Allah![]()
Ya Bilader Kaç Yaşına Gelmişsin Atar Yapıyon Ya Sen Kimsin Bana Uza Diyon Hayırdır Sana Ne Kimsin Sen Bana Uza Diyon İster Gider İster Kalırım Sana Ne ?Uza burdan insan gibi hareketlerin yok senin