Neler Yeni

Cs:Go ile Valve ilgileniyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SouLHobbiT
Arkadaslar csnin gelistirilmesi durdu mu veya neden durdu? Neden anti hack sistemi gelistirilmiyor ? Bilen var mi

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Saldım çayıra Mevlâm kayıra...

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Arkadaslar csnin gelistirilmesi durdu mu veya neden durdu? Neden anti hack sistemi gelistirilmiyor ? Bilen var mi
Şahsen Valvenin hilelere bilerek izin verdiğini düşünüyorum yok koskoca valve hile dosyalarını sunan birçok siteyi bulupta oradan hileleri fixleyemezmi ?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Geliştirilmesi durmadı mesela eskiden oyundan çıkan kişi yerine bot geliyordu şimdi para veriyor 2dk da mola veriyor ama anti hack ve rapor sistemi çok kötü kürdistanı savunan iki yabancı kişi beni 2şer kere öldürdü ve köşeye sıkıştırdılar hareket edemedim🥺ban yememişler

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
CS:GO bin yıllık oyun. Hack yazan adamlar oyunun kodlarını ezberledi artık. Yeni açık bulmaları çok da zor olmuyor. Komple sistemi revize etmeleri lazım.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Herşeyi geçtim hileler (.exe) ile calismiyormu Lisanssiz olanlari Valve kabul etmesin giremesinler oyuna veya Valve kendisi izin vermediği (.exe) programlarini oyuna almasa iyi iş çıkartır.
Şahsen Valvenin hilelere bilerek izin verdiğini düşünüyorum yok koskoca valve hile dosyalarını sunan birçok siteyi bulupta oradan hileleri fixleyemezmi ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Herşeyi geçtim hileler (.exe) ile calismiyormu Lisanssiz olanlari Valve kabul etmesin giremesinler oyuna veya Valve kendisi izin vermediği (.exe) programlarini oyuna almasa iyi iş çıkartır.
O zamanda driverlerden ban yiyebilirsin. Mesela mouse, klavye, kulaklık driverleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SouLHobbiT
Riot vnguard gibi bisi olsa

Top Bottom