Cs:Go maça geç giriyor

donatello

80+
Reaksiyon skoru
4
cs:go maça geç girmesi nedeniyle hep ban yiyorum. maça erken girebileceğim bir kod var mı

Bağlanabileceğin maksimum ping değerini arttırabilirisin böylece daha hızlı bağlanmış olursun. Yazman gereken kod : mm_dedicated_search_maxping “70″. Konsola ping yazarak sunuculardan aldığın ping değerine göre bu sayıyı değiştirebilirisin.Ek olarak bulunduğun ranka göre de zaman fark edecektir.

-novid -no-browser -nojoy -nod3d9ex +snd_use_hrtf 0 -d3d9ex -threads 4 +mat_queue_mode 2 kodu kendi işlemcinize göre düzenleyin ve başlatma seçeneklerine girin ve cl_forcepreload 1 ise 0 yapın

İnternet hızın iyi değilse sıkıntı olabilir. Ama internet hızın iyiyse muhtemelen bilgisayarın kötüdür. Benim bilgisayar kötü ama internetim 15mbps civarında ve oyuna girerken 4-5 dk felan bekliyorum. Steam de csgo fps arttırma rehberi var istersen oraya bak onları uygula. Şahsen bende çok iyi bir hızlanma oldu.
Ama baştan söyleyeyim bunları uyguladıktan sonra bilgiayarında bazı şeylerden vazgeçersin. Örnek; resimleri ön izleyemessin vb.

İnternet hızın iyi değilse sıkıntı olabilir. Ama internet hızın iyiyse muhtemelen bilgisayarın kötüdür. Benim bilgisayar kötü ama internetim 15mbps civarında ve oyuna girerken 4-5 dk felan bekliyorum. Steam de csgo fps arttırma rehberi var istersen oraya bak onları uygula. Şahsen bende çok iyi bir hızlanma oldu.
Ama baştan söyleyeyim bunları uyguladıktan sonra bilgiayarında bazı şeylerden vazgeçersin. Örnek; resimleri ön izleyemessin vb.
ona nereden ulasabilirim naptıysam maça giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,596
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri