Sorunun cevabını anlamak için kâhin ya da müneccim olmanıza gerek yok, birkaç beyin hücresine sahip olmak yeterlidir; nasıl bir oyunun her lanet elinde en az 1 hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12' ye basıp ayarlarıyla oynayabileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun, evet onları yapmak için bir emek harcıyorsunuz ancak CS:GO'da hiçbir şey yapmadan sadece bir program indirerek oyunun anasını ağlatabilirsiniz, hem de ne kadar biliyor musunuz ücretsiz; yanında musluk suyu da promosyon. Lanet oyunda bir kişinin maç ortasında "HvH" yazdığını görmemek imkansız, ağlayıp hile açanlar; direk hileyle girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var. Bu oyunu sadece "oyun"u sevdiği için oynayanlara saygı duyuyorum, keza oyunun başka hiçbir savunulası yanı yok. Şu oyunda şimdiye kadar (kesinlikle abartmadığımı belirteyim-3 gündür oynuyorum 39 galibiyetim var, önceden de oynuyordum lakin bu durumlar yüzünden bıraktım) sadece 1 veya 2 oyun kaybetmişimdir kendi oynayışımla, yahu bu oyunda şu an rakiplerimin neredeyse hiçbiri bana denk oyuncular olmamasına rağmen ben nedense kaybediyorum
, anti-cheat denen şey Valve'ın denememesi gereken bir şey ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok olmamış, beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar temiz bir oyun, oynama da yanında yat; oynamak istesen de oynayamazsın zaten merak etmelik bir durum yok. Şimdi buraya SS'ler falan koyarım ama üşeniyorum, zaten oyunda her el aynı, yani kasmaya da gerek yok 10 dk takılsam burayı galeriye çeviririm zaten. CS:GO şu an rezalet.