Cs go oyundan atıyor

kampfar

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar yaklaşık iki senedir kullandığım bilgisayarımda cs go oynarken sorun yaşıyorum. Aldığımdan beri var bu sorun.
Oyun oynarken görüntü donuyor fakat ses var. Yürüyorum ateş ediyorum vs ama görüntü donuk. Veya direkt oyundan masaüstüne atıyor.

Şimdiye kadar denediğim şeyler:

2 kere ekran kartı değiştirdim. 5700xt > 3060 ti ventus > 3060 ti gaming x

16 gb ripjaws ramleri pny 32 gb 3600 ram ile değiştirdim.

ssd değiştirdim. 2 tb 7000-7000 mp 600 pro kullanıyorum.

bunların dışında defalarca format, oyunu silip yükleme, noubershader gibi başlangıç kodları, oyun doğrulama, sürücü güncelleme yaptım ama fayda etmedi.

Sistemsel bir arıza olmadığına emin gibiyim artık. Çünkü kritik parçaları değiştirdim.

3700x
3060 ti
32 ram
750w core reactor gold psu
corsair mp600pro
xpg sx8100 500 ssd
lg 27ul550w 4k monitör kullanıyorum.

steam>csgo ayarlar>özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula var , bi ihtimal belki çözebilir sorunu, genelde oyunun dosya ayarlarıyla oynadıysanız bu sorun olur ama olur olmaz denemekte fayda var.

steam>csgo ayarlar>özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula var , bi ihtimal belki çözebilir sorunu, genelde oyunun dosya ayarlarıyla oynadıysanız bu sorun olur ama olur olmaz denemekte fayda var.
Doğrulama yaptım dostum. Yukarıda da belirttim. Çok teşekkürler

görmemişim pardon , diğer ssd ye kurdunuz mu oyunu hiç ?
Kurdum hocam. Elimde 3 tane ssd var. Gen 3 - Gen 4 - Sata olarak. Hepsinde denedim. Hepsinde sorun yaşadım.

Oyunu 4k oynuyorum. Çözünürlükle ilgili bir uyuşmazlık mı yaşıyorum anlayamadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Arkadaşlar yaklaşık iki senedir kullandığım bilgisayarımda cs go oynarken sorun yaşıyorum. Aldığımdan beri var bu sorun.
Oyun oynarken görüntü donuyor fakat ses var. Yürüyorum ateş ediyorum vs ama görüntü donuk. Veya direkt oyundan masaüstüne atıyor.

Şimdiye kadar denediğim şeyler:

2 kere ekran kartı değiştirdim. 5700xt > 3060 ti ventus > 3060 ti gaming x

16 gb ripjaws ramleri pny 32 gb 3600 ram ile değiştirdim.

ssd değiştirdim. 2 tb 7000-7000 mp 600 pro kullanıyorum.

bunların dışında defalarca format, oyunu silip yükleme, noubershader gibi başlangıç kodları, oyun doğrulama, sürücü güncelleme yaptım ama fayda etmedi.

Sistemsel bir arıza olmadığına emin gibiyim artık. Çünkü kritik parçaları değiştirdim.

3700x
3060 ti
32 ram
750w core reactor gold psu
corsair mp600pro
xpg sx8100 500 ssd
lg 27ul550w 4k monitör kullanıyorum.
Kritik parçalardan sadece işlemciyi değiştirmemişsiniz anlaşılan. İşlemcinizde sorun olabilir mi? Çünkü bu kadar donanım değiştirip üstüne bir de format denediğiniz halde sorun hala devam ediyorsa hiç değiştirmediğiniz parçalara dikkat etmenizi öneririm, sorun onlardan dolayı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurdum hocam. Elimde 3 tane ssd var. Gen 3 - Gen 4 - Sata olarak. Hepsinde denedim. Hepsinde sorun yaşadım.

Oyunu 4k oynuyorum. Çözünürlükle ilgili bir uyuşmazlık mı yaşıyorum anlayamadım.
CS:GO için 4K falan abartı. Oyun zaten FPS değeri açısından pek iyi değil. Siz bir de oyunu 1080p'ye alıp oynamayı deneyin. Daha önce hiç denemediyseniz tabii.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
@kampfar
anladım.
Kritik parçalardan sadece işlemciyi değiştirmemişsiniz anlaşılan. İşlemcinizde sorun olabilir mi? Çünkü bu kadar donanım değiştirip üstüne bir de format denediğiniz halde sorun hala devam ediyorsa hiç değiştirmediğiniz parçalara dikkat etmenizi öneririm, sorun onlardan dolayı olabilir.

CS:GO için 4K falan abartı. Oyun zaten FPS değeri açısından pek iyi değil. Siz bir de oyunu 1080p'ye alıp oynamayı deneyin. Daha önce hiç denemediyseniz tabii.
bu arkadaşın dediği gibi en son ihtimal olarak işlemciden de olabilir.

Hocam işlemcide sorun olsa gündelik kullanımda da sorun yaşardım diye düşündüm. Oyunu 300 fps civarlarında oynuyorum bu arada. 4k çözünürlükte. 4k monitörde 1080 oynarsam kötü gözükür diye düşünüyorum ama deneyeceğim.

Hocam işlemcide sorun olsa gündelik kullanımda da sorun yaşardım diye düşündüm. Oyunu 300 fps civarlarında oynuyorum bu arada. 4k çözünürlükte. 4k monitörde 1080 oynarsam kötü gözükür diye düşünüyorum ama deneyeceğim.
İki yıldır hiç 1080p almaya denemediyseniz zaten sorun büyük ihtimalle ondandır. 1080p geçince sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle.

Arkadaşlar yeni ramlerle bir test yapayım dedim. Pny xlr8 16x2 3600 ram. Bir sürü hata buldu ve CPU yazıyor. Test daha bitmedi ama hemen buldu zaten bir sürü sorun. Sorun ne sizce CPU mu ram mi?

Görsel ramtestten

IMG_20220421_123934.jpg

Ekler

• IMG_20220421_122725.jpg
    IMG_20220421_122725.jpg
    1.4 MB · Hit: 48
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,646
Üyeler