- Reaksiyon skoru
- 2
arkadaşlar pc yi 1 yıldan bri kullanmıyorum pc windows 7 bende steam'e girip cs-go yu açmayı denedim ve ve oyun açılmıyor bu pc nin windows 7 olmasından kaynaklı olabilirmi ??
cs goyu yeni yükledim güvenlik modundayım onunla alakası varmıdır güvenlik modunda çıkamamdostum win 7 olmasıyla alakası yok 1 yıldır girmedim dedin 1 yıldır cs go ya çok güncelleme geldi sen cs go u steamdan kaldır tekrar kur olmazsa steamıda sil tekrar yükle
steamde baştan aşağıya sildim yükledimcs goyu yeni yükledim güvenlik modundayım onunla alakası varmıdır güvenlik modunda çıkamam
amd 4 çekirdek bir işlemci ismini unuttum amd hd 5500 ekran kartı 8 gb ram yeterlisistem gereksinimlerinizi öğrenebilirmiyim öğrenmek için başlata dxdiag yazın
amd radeon hd 5500 seriesıntel 5500 mu yoksa AMD 5550 mi çunku AMD hd 5500 diye bir ekran kartı yok
dosyaları doğrula yap belki silip yeniden yüklesen bile aynı hatayı verir ama dosyaları doğrula dediğinde karşılaşmazsın sanırsam eğer olmuyosa dosyalarda bir sıkıntı yoktur.arkadaşlar PC yi 1 yıldan bri kullanmıyorum PC windows 7 bende steam'e girip cs-go yu açmayı denedim ve ve oyun açılmıyor bu PC nin windows 7 olmasından kaynaklı olabilirmi ??
yani o bir seri dxdiag da ekrana gel en üstekinin2 altında ne yazıyor
yok yazıyoryani o bir seri dxdiag da ekrana gel en üstekinin2 altında ne yazıyor
hyr 4 gb birşeydi benim ekrankartı ayarlarına giremeyorum uygun değil diyor ve ben monötrü 60 hz den 140 çektim normalde değil amd nin driver sitesine girdim windows 10 istityor benim pc 7 yapamdaım cs 1.6 girdim in support diyor ekran şu corona bitsin tamirciye gidicemtoplam 1 gb dimi o ekran kartı